Szülés előtt elhagy a párod. Te közölnéd vele, hogy megszültél?
Akkor amellett szavaztok,hogy küldjek neki üzit hogy meglett a baba... Csak azért nem tartom jó ötletnek,mert akkor majd jönnek csőstől a rokonai,mintha misem történt volna akár a kórházba akár hozzánk,minthogy valahogy szóra bírnák hogy ez így nem a leghelyesebb dolog.
Nem akartam neki szólni,már csak azért nem mert hagy idegelje magát(ha egyáltalán azt teszi),hogy mikor születik meg a kisfia... És ha úgy van hagy essen neki rosszul,hogy nem szóltam,nekem is szar amit velem tett. Meg nem vagyok arra sem igazán felkészülve,hogy lássam őt,most olyan szinten vagyok,hogy nem akarom látni és nem akarok felőle tudni semmit.
Amíg házasság áll fenn, addig senki nem kötelezhető gyerektartásra... És ugyan nem vagyok jártas a dologban, de szerintem nem onnantól jár a gyerektartás, amikor apát értesítik, hogy megszületett a gyereke, legalábbis jelen esetben (mivel apa tudta, hogy mindenórás vagy) biztos, hogy nem.
Neked kell eldönteni, hogy mi legyen és ennek függvényében értesíteni/nem értesíteni. Csak nehogy az legyen, hogy te most meg akarod leckéztetni, de vissza szeretnéd előbb-utóbb kapni, ő pedig a nem értesítést nem tudja megbocsátani és végleg szétmentek.
Mindenesetre nem egyszerű a helyzet, én egy ilyet soha, de soha nem tudnék megbocsátani, valószínűleg a válópapírokkal együtt küldeném az értesítést a gyereke megszületéséről.
Ne haragudj hogy megkérdezem de milyen apa az olyan aki fogja magát elköltözik, majd haza megy.....Szeret nem szeret........Van neki lassan két gyereke családja...Ilyenre akarod alapozni az életeteket????
Meg ha szólsz eljönnek a rokonai??Miért?Főleg ha tudják nincs apa veletek.
De azt veszem ki a szavaidból te jobban ragaszkodsz hozzsá, mint ő ti hozzátok.
Érdeklődjön ő hogy te hogy vagy.Biztos tudja mikor kell szülnöd.
Hát hallod nem irigyellek.....biztosan nagyon rossz lehet most!!!!Amúgy apás szülést terveztetek?Magamból kiindulva nagyon rossz lenne a kórházban egyedül vajúdni,kiszolgáltatottnak lenni.Én nem szólnék neki.Szerintem ha így viselkedik nem neked kéne azon agyalni hogy elveszítesz a szemében egy csepp reményt!!!Elvégre ő ment el és ha vissza akar jönni neked kell vissza fogadnod és neki kell megalázkodni és nem neked.Ha ő nem foglalkozik azzal hogy a te szemedben elveszített e egy csepp reményt ezzel a viselkedéssel te miért foglalkozol vele?Ha szeret ő fog jelentkezni és keresni titeket ha meg nem akkor nincs értelme tovább nyúzni a dolgokat.Itt most neki kell kezdeményezni.....
Amúgy szüleid,barátaid,rokonok segítségedre vannak/lesznek?
És a gyerektartás valóban a válástól jár,de ha tanúkkal alátámasztod hogy szétmentetek x ideje akkor onnantól jár.És ezt ne hagyd.
Szia!
Sajnálom, hogy ez történt! :(
Egyszer már elment, DE Te visszafogadtad!
Most mindenórásan is elhagyott, mert már MEGINT nem szeret?
Hogy van ez? Egyik nap szeretlek, utána kicsit nem, majd újra szeretlek?
És mi van a már meglévő gyerekkel? Őt sem szereti, hogy otthagyta???
Az biztos, hogy én már az első eset után sem fogadtam volna vissza, most meg főleg nem!
Értesítés?
Ha érdekli a gyereke akkor érdeklődjön, tegye már meg ezt a minimumot!
Ezek szerint a másik gyerek után sem érdeklődik, nem akarja látni???
Megérdemli egyáltalán???
Jaj, a férfiaknak ki van nyalva a feneke, bármit megtehetnek a nőkmeg még ezek után is azt mondják, hogy de ha az a pici esély megvan...
Milyen esély? Egy ilyen embernek?
Ez már nem a "jujbeparáztam" kategória!
3 emberért lenne felelős basszus!
n biztos nem szólnék és elválnék, mert hát már ugye úgysem szeret... fizesse a gyerektartást, látogassa tisztességesen a gyerekeit!
Ne haragudj, de kiakadtam, mert belegondoltam a helyzetedbe!
Kitartás!
*Azóta megint együtt vagyunk, nemsokára megszületik a kisbabánk, de soha nem fogom neki megbocsájtani amit tett.
Nem igaz, hogy több évi együttélés, egy közös gyerek és egy nemsokára születendő gyerek esetén a saját boldogságát kell bárkinek is néznie.
Ha nem tudsz megbocsátani, mi a francért fogadtad vissza? Gyötörni egymást meg jópofizni a gyerek előtt? Aztán nem tudod, 6 évesen mitől pisil be. Hát a ki nem mondott feszkótól. Te kinek a boldogságát nézed? Nem a magadét? Elhiszem, hogy nem vagy boldog, de a megbocsátás nélküli visszafogadás (tegyünk úgy, mintha...) senkinek se jó, a gyerekeknek sem. Magad miatt csinálod, és ebben nincs semmi rossz, csak ne hibáztass másokat, hogy a saját boldogságukat keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!