Jobban meg lehet őrizni az alakot, ha császárral kicsit korábban veszik ki a gyereket?

A kérdésed butaság, pár hét ide vagy oda már nem számit, és nem is érne meg annyit.
Ha te eltökélt vagy, szeretsz sportolni akkor egészen biztosan sikerül visszahoznod az alakodat! Csak rajtad múlik, meg persze azért a genetikán is.
Én négyszer szültem és pont olyan sovány vagyok mint mikor 14 éve férjhez mentem. 1. terhességemnél sokat szedtem magamra nagyon nehezen ment le rólam. 2. 3. terhességeimnél 13 kg-ot, két hónap múlva már ismét sovány voltam, 4.-nél csak 10 kg-ot hiztam. 1 hónap se kellett és újra lementek a kilók. 14 hós a babám és még az is lement amit már nem szerettem volna,(53 kg vagyok) de ilyen fajta vagyok. Hasam igaz nem Rubintos, kicsi, de puha. De ha rágyúrnák akkor biztosan feszes lenne újra, de nekem nincs ahhoz kedvem.
Sok nőt ismerek akik igenis visszanyerik az alakjukat, nézd meg csak a hirességeket példának. Torna, egészséges életmód és menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!