Jobban meg lehet őrizni az alakot, ha császárral kicsit korábban veszik ki a gyereket?
Figyelt kérdés
Létezik egyáltalán ilyen?2011. aug. 16. 15:52
11/42 A kérdező kommentje:
Miért fontos az? Nem kell olyan válaszokat írni, hogy nem vagyok érett rá. Szeretnék gyereket, de emellett szeretnék szép, nőies feleség is maradni. Nem hiszem, hogy ez akkora bűn...
2011. aug. 16. 16:17
12/42 anonim 

válasza:

Na és a gyermekednek is az a jó, ha az anyukája nem akarja idő előtt császárral megszülni azért, hogy csinos maradjon! Ha saját magad fontosabb, mint a gyermeked, akkor kár szülnöd. Nem csak a terhesség és szülés, az egész élet önfeláldozással jár ezután. Jobban meg kellett volna ezt gondolnod!
13/42 anonim 

válasza:

Attól, hogy szülsz, valamelyest megváltozik az alakod. Van, akinek jobban, van, ainek kevésbé. Ezt el kell fogadni, ez együtt jár a szüléssel. Nekem a derékbőségem lett néhány cm-rel(kb.3 cm) nagyobb, pedig súlyra visszafogytam, tornázom ill.tornáztam, mert lassan itt a kistesó is. Igyekszem visszanyerni az alakom, de ha nme sikerül, akkor sem esem kétségbe, mert egy gyerek mindent megér.
14/42 anonim 

válasza:

Csinos feleség szeretnél maradni, vagy jó anya szeretnél lenni? Ha az utóbbit választod, kicsit ne gondolj magadra, és a szülés után fordíts a testedre figyelmet és energiát. Ha az előbbi, hát... várj még a gyerek vállalással.
15/42 A kérdező kommentje:
Miért kell a kettőnek teljesen kizárnia egymást? Kis változás belefér, de nem szeretném, ha a hasam a térdemig lógna, a mellem pedig a köldökömig. Senkit nem szeretnék megbántani, de sok nő hajlamos elhanyagolni magát terhesség alatt, szülés után és elfelejtik azt, hogy ők nem csak anyák, hanem nők is. Én nem szeretnék ilyen anyuka lenni.
Egyébként csak a lehetőségeket mérem fel.
2011. aug. 16. 16:26
16/42 anonim 

válasza:

Nem zárja ki a kettő egymást, de tényleg ráérsz a testeddel foglalkozni, ha már kibújt a pocaklakó.
17/42 anonim 

válasza:

Addig amig terhes vagy és szoptatsz felejtsd el, hogy nő vagy, akkor csak anya legyél, előtte utána bőven van időd nőnek lenni_!
18/42 anonim 

válasza:

Te már terhes vagy, vagy csak tervezed? Mert ezzel a hozzáállással inkább hanyagolnám...
19/42 anonim 

válasza:

Kedves kérdező! Igazából, szerintem sem te, sem a babád nem járna jobban a császárral (hacsak az nem indokolt orvosilag.) Ha eddig ennyi energiát fektettél a kinézetedbe, gondolom, a szülés után sem fogod elhanyagolni a tested, igaz? Én normál úton szültem, a terhesség utolsó két hetében szinte semmit nem híztam, úgyhogy nálam már nem osztott-szorzott a dolog. Na igen, a melleim már nem a régiek, de ezen a császár sem változtatott volna.
20/42 anonim 

válasza:

Tényleg azt mondtad, hogy az alakod ugyanolyan fontos, mint a gyereked...???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!