Jobban meg lehet őrizni az alakot, ha császárral kicsit korábban veszik ki a gyereket?

Hogy mennyire ereszkedsz meg,az főként rajtad,és a génjeiden múlik.Ha amúgy is sportos vagy,és nem hízol 30 kilót,akkor nincs "baj",mert gondolom rosszul éreznéd magad,ha nem úgy néznél ki szülés után két órával,mint Rubint Réka.A melled így is,úgy is meg fog ereszkedni a terhesség,és szoptatás alatt,mint mindannyiunké,ettől nem vagyunk igénytelenek,vagy csúnyák,esetleg nőietlenek.
Azt azonban én is úgy gondolom,hogy akárhány éves is vagy,ne vállalj gyereket,amíg a tökéletes tested fontosabb a gyermeked egészségénél,vagy életénél.Remélem orvost sem találsz ehhez a képtelen ötlethez.
Igen, azt mondtam, hogy ugyanolyan fontos. Lehet, hogy nektek jó, ha elhízottan, lógó mellel élitek le a hátralévő életeteket, annak ellenére, hogy fiatalok vagytok, de én szeretnék nőies maradni és továbbra is tetszeni a férjemnek és ami a legfontosabb: saját magamnak. Az ugyanis nem kérdés, hogy melyik test, külső a vonzóbb. Nem véletlenül csalnak meg rengeteg nőt szülés után.
És nem érdekel, ha ezzel megbántottam valakit. Normális hangnemben tettem fel kérdést, normális válaszokat írtam, de (tisztelet a kivételnek) szitkozódást kaptam.
Ezek után ne várjátok el tőlem sem a normális hangnemet.
Még annyi, hogy írtam, hogy csak érdeklődök, nem állítottam, hogy mindenáron ilyet tennék,főleg, ha ezzel veszélyeztetném a gyerek egészségét.
Az pedig csak titeket minősít, ha egy kérdés alapján rossz anyának kiáltotok ki. Állítom, hogy sok mocskolódó anyukánál sokkal tisztességesebben, boldogabban fogom felnevelni a gyerekemet és mindent megadok majd neki. Nem pedig önbizalomhiányos, befelé forduló, megkeseredett anyuka leszek, sok anyukával ellentétben...

Bármilyen anyukák is legyünk mi, akik nem értünk veled egyet, de szerintem meg az téged minősít, hogy egyáltalán megfordult a fejedben, hogy az alakod megőrzése érdekében előbb megszülnéd a gyereked! Ez önzés!!!
Ha pedig a férjedet azzal tudod magad mellett tartani, hogy szülés után is ugyanolyan csinos maradsz, mint előtte, már régen rossz és a kapcsolatotok kissé a külsőségekre épül. Mi 9 év után is szerelmesek vagyunk a férjemmel egymásba, nem csalt meg a szülés után, pedig lógott a hasam, megereszkedett a mellem, de nem ezzel foglalkozott, hisz' megszültem neki a mi pici babánkat! Az ember persze igyekszik visszanyerni a régi formáját, de van arra idő!
Lehet, hogy jó anyuka leszel és szépen, szeretetben neveled majd a gyereked, de ez csak akkor történhet meg, ha kicsit visszaveszel az önzőségből és olyan embernek szülsz, aki téged szeret és nem a külsődet.

Szerintem meg szüljél sünt!
egy lógó mellű, elhízott, fiatal anyuka, aki legalább boldog
Én boldog vagyok, de belőled süt a rosszindulat. Csak nem irigy vagy? Tudod, nekem alapból eszembe sem jutott volna bárkit letámadni, csak azért mert máshogy gondolkodik, mint én. De látszik, hogy itt egyesek rettentően frusztráltak és undorral néznek azokra a nőkre, akiknek még fontos a külsejük.
Egyébként mint írtam, számomra a legfontosabb a megfelelő közérzet, külső, a férjem véleménye csak másodlagos ilyen téren. Nem szólna, ha híznék 10-15 kg-ot, de tudom, hogy jobban tetszek neki karcsúan. Ő is igyekszik a kedvemben járni. Mi ezzel a gond? Nem ekörül forog az egész életünk. Dolgozunk, háztartást vezetünk, eljárunk szórakozni, vagyis ugyanúgy élünk, ahogy más ember. De én kérek bocsánatot, hogy emellett még a külsőnkre is igényesek vagyunk, sportolunk és odafigyelünk a táplálkozásra.

Te jó ég!Nem hittem a szememnek amikor olvastam a kérdést!
Én 165 cm vagyok és 52 kg.12 kg-ot híztam a terhesség alatt.Természetes úton szültem,másfél évig szoptattam és alig változott a testem.
Soha nem tennék ilyet.Szülés után is lehet formálni az alakodat,de ez nem csak ezen múlik hanem a genetikán is!

Az a baj,hogy azt hallod meg,amit hallani akarsz.Ha odafigyelsz mit eszel,és nem hízol többet,mint kell,akkor is megereszkednek a mellek,és csíkos lehet a hasad,lehetsz most akármilyen bomba nő.
Ezen kívül a császár szükséges rossz,akkor van rá szükség,ha baj van a babával,nem akkor,ha te úgy gondolod,hogy így kényelmes.A babának nem jó sem előbb születni,sem császárral születni.A kettő együtt meg,ugye nem is kell mondanom.
Nem vagyok sem elhízott,sem elhanyagolt,de a mellem megereszkedett,a hasam csíkos,nem tudok,és nem is tudtam tenni ellene.Nem vagyok frusztrált,sovány vagyok,jól érzem magam a bőrömben,a férjem imád,te viszont nem látsz tovább az orrodnál.

Én nem látok tovább az orromnál? Érdekes, hogy pont te mondod.
Úgy állították be, mintha én kerek-perec kijelentettem volna: császárral szeretnék szülni és azt szeretném, vegyék ki belőlem 1-2 héttel hamarabb a kicsit. Nem mondtam ilyet, csak megkérdeztem.
Többen is írták, hogy ez veszélyes is, meg nem is vagyok ezzel előrébb esztétikai szempontból. Felfogtam.
A probléma az, hogy még mindig ezen lovagoltok.

Kedves kérdező,a válasz rettenetesen egyszerü nem is értem ezt miért nem irta le neked eddig senki....
A tested 9honap alatt átalakul a hasad nőni kezd ha megőrölsz akkor is,hiába 1-2-3 héttel előbb veszik ki addigra a hasad már nagy lesz,és ha hajlamos vagy arra hogy kicsikosodj vagy könnyen megereszkedik a bőrőd akkor nem sok esélyed van.
Kiprobálhatod a terhestornát az segithet hogy feszesebb maradjál.
A melled meg a szoptatástol ereszkedik meg nem a terhességtől.
Persze vannak anyák akik ez miatt nem szoptatnak csak tápszert adnak a gyereknek,de nem tartom a gyerek szempontjábol előnyösnek.
Ajánlani tudom Rubint Réka dvdjét mint láthatod 3 gyerek után is tökélletes külsővel rendelkezik.
Remélem segitettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!