Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik korábban szültek császárr...

Akik korábban szültek császárral, azoknak másképp megy az abortusz, mint azoknak akiknek akik még nem szültek?

Figyelt kérdés
Pl:Akik még nem szültek azoknak este felteszik a tágítót és csak reggel műtik őket,akik már szültek azoknak reggel teszik fel és néhány óra múlva műtik őket,és akik császárral már szültek?Azoknak hogy megy?
2010. nov. 22. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Én császárral szültem,és sajnos sor került utána egy abortuszra.Nekem reggel kellett bemennem a kórházba,feltették a tágítót,és dél körül vittek a mütőbe.Du 4kor pedig jöhettem haza.
2010. nov. 22. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem is császár után volt missed ab műtét. Én nem kaptam semmiféle tágítót.

2010. nov. 22. 21:52
 3/8 anonim ***** válasza:

A tágító feltétele hüvelyi szüléshez kötött. Aki nem szült hüvelyen keresztül az kap tágítót (kell, hogy kapjon), hogy mikor az kórház függő. 4-5 óra kell neki, egy nap szinte felesleges, mert ki is csúszhat és akkor vissza záródik a méhszáj.

Hüvelyi szülés után, pedig általában nem szoktak tágítót használni, kivéve ha régen történt a szülés. Ekkor nem kötelező, de ahol van rá keret ott használnak. Kíméletesebb ha tesznek fel tágítót.

2010. nov. 22. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem szültem még hüvelyi úton, és csak tudom, hogy kaptam-e tágítót vagy sem! Nem kaptam! Reggel 7-kor vettek fel az osztályra, és 9-kor már vittek is a küretszobába.
2010. nov. 22. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:
nyilván nem volt rá keret
2010. nov. 23. 02:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Annyi a különbség hogy még aznap haza engednek.
2010. nov. 23. 06:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem missed ab volt, még nem szültem, és csak 4 órát volt fent a tágító, nem egész éjjel, szóval attól függ, az adott kórházban mi a protokoll...
2010. nov. 23. 08:09
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Programozott császárom lett volna,de hamarabb beindult a szülés,és ezért hagytak egy egész éjen át vajúdni,ezért érdekelt engem ez ennyire,hogy ne kelljen még egy éjszakát végigkínlódni.
2010. nov. 23. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!