Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan anyukák írjanak akiknek...

Olyan anyukák írjanak akiknek az első babájuk császárral született! Mennyi idő után jött a következő csöpség? Nagyon fájt a vágás? Korábban be kellett feküdni? Nekem 9 Hónapos a lányom és most újra terhes vagyok!

Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
barátnőm volt így, nem kellett korábban befeküdni, jobban fájt neki vágás mikor gyógyult, de neki majdnem 3 év van gyerekek között.De neki minden vágya volt h természetesen szülje másodikat sajna nem tágult most sem:(
2009. febr. 11. 14:56
 2/5 anonim ***** válasza:
én is kismami vagyok, 3hós, fiam 14.. én is azt hallottam, h a sebgyógyulás kellemtlenebb mint először, és a hegvastagságot majd figyelik, persze nem 100% h 2.is császár, ez csak később derül ki. de ha sima szülés, nekem mondták h arra számítani kell h az előző császár miatt sem fájáserősítés, sem fájdalomcsillapítás nem lehet mert veszélyes, és kevésbé lehet "szabadon" vajúdni, jobban monitoroznak..
2009. febr. 11. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem 2 év 1 hónap van a gyerekek között,mindkettő csaszis volt.Készülünk a 3.-ra kb. ekkora korkülönbséggel!Nekem könnyebb volt a 2, után a gyógyulás.Ne félj,rendben lesz minden!
2009. febr. 11. 15:08
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat!
2009. febr. 11. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én gyerekeim között is 2 év 2 hónap van. Fel voltam készülve hogy milyen vacak lesz másnap meg ilyesmi, és semmi.Persze fájt, de nem görnyedeztem annyit, mire kijöttem a kórházból már nem éreztem semmit, és sokkal gyorsabban regenerálódtam mint először. A második vágást pontosan az elsőn végezték és mára 5 hónap elteltével alig látni.
2009. febr. 11. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!