Második babámat várom, aki valószinű szintén császáros lesz. Az első 6 hétben, amég nincs a vágás összeforrva hogy fogom megemelni a nagyobbikat aki több mint 10 kg? Vagy ilyenkor 24 órás felügyelet kell mellénk, aki segit?
Szia! Nem tudom, a masodik csaszarnal mennyivel nehezebben gyogyul a mutet, a baratnom is masodszorra szult csaszarral marciusban, es meg emelgetnie kellett a 16 honapos fiat. Legjobb ha az orvosodtol kerdezed meg majd szules utan, biztos ami biztos o jobban fogja ismerni a korulmenyeket. En a csaszar utan 2 hettel a 4. emeletrol cipeltem le a 20 kilos babakocsit plussz a gyereket. Nem volt mas valasztasom.
Minden jot kivanok!
Nekem most egy hónapos a pici a nagy 19 hónapos és 14 kiló!
Anyukám volt itt velem egy hétig,ő segített,ő vette ki a nagyobbikat az ágyból én nem emelgettem őt,mert nekem ráadásul a sebem is szét nyílt,így még óvatosabbnak kellett lennem!
én azt hittem,hogy második császár még könnyebb lesz mint az első,mert akkor már 2 nap után jól voltam,most meg hetekig rosszabb volt,nagyon fájt!Amikor hazajöttem a kórházból is napokig ülve aludtam,mert ha elfeküdtem akkor rettenetes volt föl kelni a picihez-hozzáteszem,hogy most kétszer nagyobb vágásom volt!Úgyhogy legyen segítséget mindenképpen,nem szabad megemelned magad,mert könnyen szétnyílhat a seb!
Nekem meg sokkal könnyebb volt a második császár után! Sokkal jobban voltam a műtét után, hamarabb regenerálódtam és a sebem is könyebben gyógyult mint az elsőnél. Lehet azért mert az elsőt nem császárral terveztük, de az lett a vége, most meg tervezett császár volt és lelkileg teljesen rá készültem - tudtam mi vár rám és minden jobb volt, könnyebb - mint amire számítottam.
Az emelgetéshez nagyon nem tudok hozzászólni, mert az én fiam már nagy volt (3,5éves) a hugi érkezésekor, tehát nem kellett emelgetni. De az első hetekben szerintem nem tanácsos emelgetned, nehogy baj legyen, hív inkább segítséget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!