A férjem apás szülést szeretne, én nagyon nem! Ti engednétek neki?
Hallottam többfelől, hogy az apás szülés után a férfi képes nagyon hosszú időre megundorodni a feleségétől. Én ezt nem akarom kockáztatni, meg egyébként sem szívesen "mutogatnám magam" ennyire. Remélem értitek, nem tudom jól kifejezni, nem vagyok gátlásos egyáltalán, de a szülés olyan más...
Határozottan nem örülnék neki, ha benn lenne. Hogyan győzhetném meg?
Szerintem szuper,hoyg ott akar lenni,és én megengedném.
Egy pár vagytok,nincsen mit szégyellni egymás előtt,és ha éppen konkrétan azt a részt nem szeretnéd hoyg lássa, akkor állítsd őt a fejed mellé/mögé -ahoyg a hely engedi,úgy hoyg el se lássonb odáig.
És ráadásul az ő gyermeke is, ha szeretne ott lenni mikor a világra jön,akkor nem tartom jó ötletnek,hoyg megfoszd őt ettől az élménytől,mert szerintem ez roszabb hatással lehet a kapcsolatotokra mintha bemegy,és látja hogy mi történik a hüvelyeddel!!
Sok örömöt kívánok!
Az én férjem végig bent volt a lányunk születésénél és semmi problémánk nem lett a szexuális életünkkel. Pedig ő egész terhesség alatt tiltakozott az apás szülés ellen. Aztán meggondolta magát, pedig nem erőltettem. Hősiesen törölgette a homlokom és fogta a kezem. Nekem hihetetlen erőt adott, hogy ott volt mellettem, nélküle sokkal nehezebb lett volna végigcsinálni.
Szerintem az hülyeség, hogy a szülés miatt megundorodik a férj a feleségétől. Akkor ott más gondok is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!