Miért szeretne a legtöbb császáros a következő
gyereknél természetes úton szülni?
Figyelt kérdés
Abszolut nem kötekedésnek szánom, hiszen magam is császáros vagyok, illetve voltam, nagyon fájdalmas a felépülés belőle és a későbbiekben is jobban oda kell figyelnie az embernek magára, de ha a másodikat várnám, se szeretnék természetes úton szülni, még akkor se, ha a második császár - sokak szerint - sokkal fájdalmasabb, mint az első.
Azért mert ugyan a kezében tartja a gyermekét, de azért mégis hiányzik az az érzés, hogy ő adott neki életet. Szerintem a terhesség és a gyermek anya kapcsolat nagyon fontos vége és kezdete a kinyomás majd a hüvelyi uton történő szülés. A pillanat amikor a fájdalom megszünik és a csoda a kezedbe kerül. Hát ezért. Császárnál, alszol vagy csak ééppen ne érzel semmit, felnyitnak kiveszik a babaát és "kész".
Akinél egészségügyi oka van a császárnak annak megértem,de ssoe fogom megérteni maikor valaki direkt kéri a császárt.
2011. ápr. 7. 15:50
2/19 anonim válasza:
És amugy a hüvelyi szülésnél fájdalmasabb a felépülés. Szülés után még hetekig csak huzod a lábad magad alatt , nem tudsz ülni, majd szét megy mindened, a császáros kismamik meg már a hazamenetel napján kiegyenesde járnak kelnek a folyosón.
2011. ápr. 7. 15:51
3/19 anonim válasza:
Nem csak a gátmetszés hanem az erölködés, a nyomás, mind mind pluszban jön rá arra ami a császárosoknál van. Ott avn egy felnyitás, de a hüvely és a többi a gát az izmok éppek maradnak.
A hüvelyi sokkal rosszabb, nekem volt mindkettő, tudom.
2011. ápr. 7. 15:53
4/19 anonim válasza:
Én azért szerettem volna hüvelyi szülést mert a császár sokkal fájdalmasabb!(de úgy néz ki,hogy megint császár lesz) Én végig vajúdtam több mint két napot,már csak a kitolás volt hátra mikor műteni vittek. Az utolsó órákban az volt a legrosszabb,hogy nem nyomhattam. Szóval nekem így pláne nehezebb volt ,hogy császár lett.
2011. ápr. 7. 16:09
5/19 anonim válasza:
Én is császárral szültem, bár mindvégig természetes szülésre készültem. Nagyon bánom, hogy nem tudtam én magam megszülni őt. Remélem ha egyszer lesz testvére legalább annál átélhetem majd a szülés örömét/élményét.
Akkor is így szeretném, ha sokkal jobban fáj, és tovább, mint a császár.
Ha már megadta a természet ezt a csodát a nőknek, akkor szeretném egyszer átélni.
2011. ápr. 7. 16:48
6/19 anonim válasza:
Ezt embere válogatja, látod kedves kérdezö, különbözö véleményeket kaptál eddig is, mindenki mindent másként éli meg. Én császáros voltam, de nem azért mert kértem, hanem mert ikreim voltak, és a 31. hétben muszály volt müteni. Most a harmadik babámat várom 37.-ik hét, ezt szerettem volna természetes úton, talán épp azért hogy láthassam, h mi a különbség a kettö közt, de sajnos túl nagy már a babám és nagy a valószínüsége h újra császár lesz. A felépülés a két szülés között, szerintem a császárnál sokkal hosszadalmasabb folyamat, mint hüvelyi úton.
2011. ápr. 7. 17:13
7/19 anonim válasza:
Én egyetlenegy ok miatt szeretnék természetesen szülni: Van itthon egy 2 éves kisfiam, aki rettentően anyás, és ha természetesen szülnék, hamarabb hazajöhetnék hozzá. Máskülönben nem hiányzik a hüvelyi szülés. Én császár után is rettentő jó anyának érzem magam...igen...kövezzetek meg, de én kimondom: Császáros szülés után is teljes értékűnek érzem a kisfiam világrajöttét, és TUDOM, hogy remek anya vagyok! :)
2011. ápr. 7. 17:14
8/19 anonim válasza:
Én ellentábor vagyok :) Az elsőt császárral szültem, a másodikat is úgy szeretném, félek, hogy megint nem tágulok, elhúzódik, stb...
2011. ápr. 7. 17:18
9/19 anonim válasza:
17:14! Nagyon helyes, igazad van. :) Én is így érzek.
Nem mintha verseny lenne, de szerintem nem könnyű császár után a felépülés. Valaki írta, hogy kiegyenesedve jártak a császárosok...én speciel 2 hétig nem tudtam kiegyenesedni, 8 hétig véreztem, szoptatáskor nagyon fájt a hegem. Aki olyan szerencsés, hogy nem hasonlóan élte meg, annak gratulálok.
2011. ápr. 7. 17:22
10/19 anonim válasza:
Kiváncsiság.Császáros voltam és van rá lehetőségem hogy a következő természetes legyen.Egyszerűen át akarom élni milyen is lehet úgy szülni.Milyenek a fájások,görcsök,stb.A császárnál bementem egy vizsgálatra már haza se engedtek azonnal műtő..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!