Akinek az első császár volt, másodikra mit szeretne?
TUDOM, hogy nem kívánság műsor, de gondolom sokan gondolkodnak, esetleg mi lenne a jó. Nálunk nem autómatikusan császár a második.
Nekem a császár nem volt jó élmény, 10 óra kín szenvedés után volt, a gyereket nem láttam még vagy 2 óráig, a szobámba nem jöhettek be rokonok, tehát tök egyedül voltam a kínommal. A hasam olyan lógós lett... De annak már mindegy, tehát ebből a szempontból esetleg császár.
De utána olyan lassan épül fel az ember.
Viszont ha hüvelyi: akkor utána betapintanak (na köszi), még ott alul is varratos leszek, nem csak a hasamon, lehet, hogy a szex sem lesz utána a régi, félek, hogy beszorul a gyerek. Viszont pár óra múlva már a saját lábamon állok, nem vagyok másoknak kiszolgáltatva. Rám teszik a picit mikor megszületik, ott a miénk az a pillanat apával, és ugye apa is ott lehet.
Titeket melyik vonz inkább egy császár után?
Az első fiamat haránt fekvés miatt császárral szültem,24 óra szigorú fekvés után láthattam csak őt,iszonyatos volt,azt az éjszakát végig sírtam.Aztán 7 évre rá,megérkezett a második fiam.őt külföldön szültem,a szülés előtt egy hónappal megkérdezték tőlem,hogy hogyan szeretnék szülni,egy kis gondolkodás után szintén császárt kértem..A férjem is jelen volt,itt beengedik a császárnál is.Nem bántam meg,1/2 óra alatt túl voltunk az egészen és utána sem vették el tőlem,csak egy kevés időre,hogy tudjak pihenni,de négy óra elteltével már hozták is szopizni vissza.Addigra,már megzuhanyozhattam és kényelmesen elhelyezkedhettem.Az ötödik napon,haza is mehettünk. Ez az én történetem.
Bármelyiket választod,biztosan jó döntést hozol! :)
Egy 7 éves és egy 8 hetes fiú boldog anyukája...
Hát erre ne adj, én 2 héttel később jöttem, de akkor még más világ volt. Előttem már volt anyunak egy császár...
És mikor mondta, hogy szülni fog, el sem hitték... Szóval kis híján nagy baj lett.
Hát mi is úgy készülünk, hogy akár sima is lehet, ha magától beindul, nekünk júliusban jön. Hát nem tudom...
Még azért kíváncsi vagyok véleményekre.
Én a másik táborból vagyok, ugyanis hüvelyi úton szültem.
Meg vagyok operálva, úgyhogy úgy érzem, hogy nagyjából tudom milyen lenne a felépülés a császár után.
Én nem vállalnék be egy császárt, hacsak nem muszály. Más az, amikor megszülöd a babát és valóban amikor a kórházból hazamész már fiatalabbnak, erősebbnek érzed magad mint valaha....és más az, amikor még lábadozol.
De ez mindenkinek személyes döntése. Ettől ugyanis nem leszünk se jobb sem rosszabb anyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!