Akinek az első császár volt, másodikra mit szeretne?
TUDOM, hogy nem kívánság műsor, de gondolom sokan gondolkodnak, esetleg mi lenne a jó. Nálunk nem autómatikusan császár a második.
Nekem a császár nem volt jó élmény, 10 óra kín szenvedés után volt, a gyereket nem láttam még vagy 2 óráig, a szobámba nem jöhettek be rokonok, tehát tök egyedül voltam a kínommal. A hasam olyan lógós lett... De annak már mindegy, tehát ebből a szempontból esetleg császár.
De utána olyan lassan épül fel az ember.
Viszont ha hüvelyi: akkor utána betapintanak (na köszi), még ott alul is varratos leszek, nem csak a hasamon, lehet, hogy a szex sem lesz utána a régi, félek, hogy beszorul a gyerek. Viszont pár óra múlva már a saját lábamon állok, nem vagyok másoknak kiszolgáltatva. Rám teszik a picit mikor megszületik, ott a miénk az a pillanat apával, és ugye apa is ott lehet.
Titeket melyik vonz inkább egy császár után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!