Akinél végül császár lett problémák miatt, az nem fél a következő szüléstől?
De félek. Két dolog miatt is: nem volt részem a kitolásban, az sajnos már nem ment, így most félek tőle, mert ismeretlen a dolog. Másik pedig félek újra a császártól is, bár könnyen viseltem az elsőt, nem tudom, hogy a másodikkal is minden rendben lesz-e.
Ha a dokid úgy látja, hogy menni fog természetes úton, akkor próbáld meg! Ha pedig egy kicsi gond is felmerül, akkor úgyis császároznak. S tudod bent nem maradhat, én ezzel nyugtatom magam. :)
Császár volt az első miattam - magas lázam lett, nehezen nyomták le és romlott a szívhangja a lányomnak. Megmondom őszíntén, nem bántam, rettegtem/rettegek a szüléstől. Magas vérnyomás, cukor, állatorvosi ló voltam. Szerintem a kicsim is megérezte, ezért "intézett" vmit. Most 30 hetes vagyok. Vérnyomásom egyelőre tökéletes, fejvégű a fiam, cukromat is kordában tartom. Viszont továbbra is félek a természetes szüléstől. 12 éve lézeresen műtötték a szemem, és elvileg ugyan szülhetnék ettől még simán, de nagyon félek, h baja lesz a szememnek. + 7 éve volt egy cisztaműtétem a lágyékom környékén, attól is félek, nehogy felszakadjon a varrás vagy vmi...
Kicsit bánt, hogy nem élhettem át a természetes szülést, és van egy kis lelkiismeretfurdalásom, h császárt szeretnék másodjára, de egyelőre ezeket a fóbiákat nem tudom leküzdeni...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!