Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2 császár után automatikus a...

2 császár után automatikus a következő is?

Figyelt kérdés
Nekem már esélyem sem marad a szülésre?
2011. aug. 6. 10:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, h egy után még lehet rendes szülés, ha a heg engedi (van ilyen ismerősöm), de 2 után már tuti a 3. is az, mert veszélyes, h szétszakad.
2011. aug. 6. 10:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első után van esélyed, de a második után semmi. Egy 3 császáros anyuka. Nem leszel ezzel kevesebb. Így jött össze, ezen ne keseredj! Egyszer írta valaki, hogy a császár után simán szült. Mi volt rá a megjegyzés neked akkor a hasad is meg alul is el van cseszve.
2011. aug. 6. 10:31
 3/8 A kérdező kommentje:

elkeseredve azért nem vagyok. de jó lett volna, ha nem csaka vajúdást ismerhetemmeg. azért rákérdezeka dokinál, még nem tettem, de egyenlőre a szülés még elég messze van.

elcseszettnem meg nem érzem magam. sem alul, sem a hasamon :) nagyon szép, alig látszó hegem van

2011. aug. 6. 10:49
 4/8 anonim ***** válasza:

2 császár után automatikus a harmadik. Tőlem az első után megkérdezte a doki, hogy megpróbálom-e normál úton megszülni. Mondtam, hogy nem. Nem erőltette.

Egy harmadik császárra készülő kismama

2011. aug. 7. 12:46
 5/8 A kérdező kommentje:
nálam kérdés se volt. a kislányomnál túl közel volt a méhszájhoz a lepény, majdnem ráért, ráadásul a kisfiam is császáros volt, a ctg-jén 200felett volt a szivritmusa mert kétszer volt a nyakán a köldökzsinór meg egyszer a derekán. de vele legalább nem vajúdtam. a kisfiamnál elfolyt avíz, fájások nem voltak. bent kaptam oit, jöttek is a fájások, 6órát voltam a vajúdóban, alig haladt a szülés, 3ujjnyiig jutottam, amikor leesett a szívhangja 100alá. azonnal császároztak, mert összecsonózódott a köldökzsinór. Ebből a szempontból pechesek vagyunk, de van két csodálatos gyerekem és bárhogy is szülessen, a harmadik is az lesz. Sőt, ha rajtam múlik lesz negyedik is, nem szeretem a páratlan számokat :)
2011. aug. 7. 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Már írtam. A negyedik császárt már nem engedték nekem én is szeretem volna még egyet. De ez 8 éve volt a legkisebb akkora.
2011. aug. 9. 07:26
 7/8 A kérdező kommentje:
gondolom ez sok minden függvénye. előre nekem sem tudnak semmit igérni. de remélem, hogy most is minden rendben lesz, mindkettejük születése után másnap már szaladtam :)
2011. aug. 10. 06:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőm 4-et szült császárral. Úgy tudom, ez a maximum.

Nekem eddig 1 sima, 1 császár. És remélem, lehet még min. 2 gyerekünk. :)

2011. aug. 15. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!