Van itt olyan (vagy ismertek olyat), akinek szétvált a császár hege a következő terhességnél, szülésnél? Lehetett érezni? Volt valami előjele?
Bocsánat, hogy beleírok, de szeretném később is látni a kérdést.
Kedves Kérdező! Te hány hetes vagy? Mikor volt császárod?
A szétnyílástól félek én is. 22 hónapja volt császárom.
A mostani terhességem alatt még sosem nézte meg a doki a hegemet. :( Bár lehet, hogy még korai, 17 hetes vagyok. Talán később figyeli majd. (remélem)
Egy ismerősöm járt így. Én pont ezért nem kísérleteznék, ha újra terhes lennék, tehát hagynám megint a császárt.
3 év után lett újra terhes az ismerősöm, majdnem meghaltak mind a ketten. A babát azóta is Dévény-tornára kell hordani, mert oxigénhoányos lett.
Köszönöm a válaszokat!
Én nemsokára szülök, 2 éve volt császárom. Orvos eddig nem mondta, hogy a mostani szülés is császár lenne automatikusan és én nagyon reménykedem, hogy hüvelyi szülésem lesz, csak valahogy most elbizonytalanodtam.
Jövő héten rákérdezek, hogy mér-e hegvastagságot és ha igen, akkor mikor, mert most valahogy rástresszeltem erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!