Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után, ha spinálisan...

Andika82 kérdése:

Császár után, ha spinálisan érzéstelenítenek, a következő 12 órát szigorúan csak háton lehet feküdni? Hogy lehet ezt kibírni? Nem tudok háton feküdni.

Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem császároztak és csak 6 órát kellett az örzőbe tölteni, utána fel kellett álnom, mozognom kellett. Nem volt muszály pont háton feküdnöm (legalábbis nekem nem mondták, hogy csak úgy kell). Én mondjuk nem is tudtam máshogy feküdni, mert ha oldalra fordultam eléggé húzódott a sebem, de meg lehet próbálni. Szerintem ki lehet bírni, elég fáradt leszel utána és teljesen mindegy lesz, hogy hogyan fekszel.

2009. febr. 24. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak 6 órát kellett feküdnöm mozdulatlanul. Ebből kb 2 órát semmit sem éreztem deéktól lefele, utána meg nem is volt kedvem mozogni, mert annyira fájt. Máshogy nem is nagyon tudtam feküdni, én is nagy hason és oldalt alvó vagyok, de oldalamra csak harmaik nap tudtam feküdni. Sajna ez van az eredményért megéri. :))
2009. febr. 24. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogsz tudni másképp, és hidd el, ez lesz a legkisebb problémád. Engem az sem érdekelt, h nem ehettem 2,5 napig. Pedig máskor azért biztosan éhes lettem volna.

Én EDA-t kaptam amúgy, és 6 óra után fel kellett kelnem az ágyból.

2009. febr. 24. 10:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 12 órát kellett feküdnöm, spinálist kaptam. Azt hiszem ez volt a legkisebb problémám:(Nem is tudtam volna máshogy, így tettek fel az ágyra, miután kihoztak a műtőből. Deréktól lefelé nem éreztem semmit, a fejemet nem emelhettem fel, lógott ki belőlem a katéter és a sebemből egy cső. Ráadásul ahogy ment ki az érzéstelenítő hatása zsibbadt a lábam és egész testemben remegtem. És akkor még nem is bezsélek az infúzióban kapoot oxitocin hatásáról...

2009. febr. 24. 13:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs meghatározva, hogy hogy kell feküdni. De nem fogsz tudni másképp. Így tesznek le az ágyra, és nem tudsz mozdulni órákig. Az érzéstelenítő elmúlta után pedig nem akarsz, hogy ne fájjon. Én deréktól felfelé mozogtam. Nekem császár után 40 perccel már hozták is a kisfiamat szopizni.
2009. febr. 24. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:
aludj egy jót addig! Később nem fog olyan simán menni ;) egyébként meg hidd el,császár után CSAK háton tudsz feküdni jó pár hétig..
2009. ápr. 8. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!