Császár után, ha spinálisan érzéstelenítenek, a következő 12 órát szigorúan csak háton lehet feküdni? Hogy lehet ezt kibírni? Nem tudok háton feküdni.
Szia!
Engem császároztak és csak 6 órát kellett az örzőbe tölteni, utána fel kellett álnom, mozognom kellett. Nem volt muszály pont háton feküdnöm (legalábbis nekem nem mondták, hogy csak úgy kell). Én mondjuk nem is tudtam máshogy feküdni, mert ha oldalra fordultam eléggé húzódott a sebem, de meg lehet próbálni. Szerintem ki lehet bírni, elég fáradt leszel utána és teljesen mindegy lesz, hogy hogyan fekszel.
Nem fogsz tudni másképp, és hidd el, ez lesz a legkisebb problémád. Engem az sem érdekelt, h nem ehettem 2,5 napig. Pedig máskor azért biztosan éhes lettem volna.
Én EDA-t kaptam amúgy, és 6 óra után fel kellett kelnem az ágyból.
Szia!
Nekem 12 órát kellett feküdnöm, spinálist kaptam. Azt hiszem ez volt a legkisebb problémám:(Nem is tudtam volna máshogy, így tettek fel az ágyra, miután kihoztak a műtőből. Deréktól lefelé nem éreztem semmit, a fejemet nem emelhettem fel, lógott ki belőlem a katéter és a sebemből egy cső. Ráadásul ahogy ment ki az érzéstelenítő hatása zsibbadt a lábam és egész testemben remegtem. És akkor még nem is bezsélek az infúzióban kapoot oxitocin hatásáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!