Programozott császár esetén hogyan érzéstelenítenek?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy ha hirtelen merül fel, hogy császározni kell, akkor altatnak, mert nincs másra idő, de Pl. ha első szülésnél faros a picúr, akkor nálunk tuti a császár.2010. febr. 3. 14:43
1/28 anonim válasza:
deréktól lefelé érzéstelenítenek. én elaludtam tőle :)
2/28 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mindenképp gerincbe szúrnak? Nem lehet inkább altatást kérni?
Ettől a szúrástól jobban félek, mint a szüléstől!
2010. febr. 3. 14:59
3/28 anonim válasza:
Ne kérj altatást.
Nekem sajnos sürgősségi császárom lett, ezért altattak, de inkább böktek volna meg tízszer, mint így,h. lemaradtam a kisfiam első óráiról. :(
4/28 anonim válasza:
Nem fáj ettől nem kell félni:)Olyan mint egy orgazmus...nekem az is volt 12 óra vajúdás után ^^
5/28 A kérdező kommentje:
nem a fájdalomtól félek, hanem attól, hogy ott nagyon könnyű mellé szúrni...
2010. febr. 3. 15:07
6/28 anonim válasza:
egy közkelető tévedés miatt félsz. nem a gerincbe adják, hanem a gerinc mellé. ne aggódj :) vagy kérj altatást. én írtam, hogy én az érzéstelenítőtől is elaludtam (aspirintől is alszok, terhesen meg főleg alacsony volt a vérnyomásom). szerintem jó volt így...életem legszebb ébredése volt utána :)
7/28 anonim válasza:
Az anesztes profi doki...úgy képzeld el mint egy sebészt...az sem vág mellé:)) ^^
8/28 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy az EDA-t adják a gerinc mellé, ugye sima szülésnél, ha kéred... azt se kérném!
Ezt a spirálist meg a gerincbe, ha sikerül.
2010. febr. 3. 15:13
9/28 anonim válasza:
Nem kell félni ne foss már ennyire...nők milliói így csinálják és a doki tuti profi.
De ha ennyire parázol akkor altasd magad.nem erőszak a disznótor ^^
10/28 anonim válasza:
ha félsz tőle, tényleg kérj inkább altatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!