Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császár esetén...

Programozott császár esetén hogyan érzéstelenítenek?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy ha hirtelen merül fel, hogy császározni kell, akkor altatnak, mert nincs másra idő, de Pl. ha első szülésnél faros a picúr, akkor nálunk tuti a császár.
2010. febr. 3. 14:43
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

köszi, eddig eljutottam! :-)

A kérdés, hogy lehet-e?

2010. febr. 3. 15:40
 12/28 anonim ***** válasza:
miért ne lehetne
2010. febr. 3. 16:16
 13/28 anonim ***** válasza:
persze, hogy lehet :) dokiddal nem beszélgettél még erről?
2010. febr. 3. 16:17
 14/28 anonim ***** válasza:
Nekem is császárom volt. Én is a gerincérzéstelenítéstől féltem a legjobban, de így utólag már csak nevetek magamon, hogy mennyire izgultam. Tényleg semmi az egész, meg sem éreztem a szúrást, néhány perc alatt elzsibbadtam, ezért tényleg nem érte volna meg hogy elaltassanak és lemaradjak az első felejthetetlen pillanatokról, amikor kiemelték a kisfiamat és oda tették mellém, megpuszilgathattam, csodálatos érzés volt.
2010. febr. 3. 16:22
 15/28 anonim ***** válasza:
Én 3 császáros vagyok,mindnél gerincközelit kaptam,nem volt semmi gondom vele,csak a 3.-nál kevés anyagot kaptam....
2010. febr. 3. 18:00
 16/28 anonim ***** válasza:
de ezzel ugye em azt akarod mondani, h mindent éreztél?:S
2010. febr. 3. 18:02
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is féltem. Progis császár farfekvés miatt. Amúgy is parázok a tűtől!

Spinális érzéstelenítést kaptam, egy kis szúrást éreztem, de nem fájt!!! Az anesztes doki (doktornő) nagyon profi, nem szúr mellé! Nekem egy vérvétel jobban fájt!!! Pedig nálam jobban senki nem fél a tűktől!

Tényleg ne aggódj!

Minden jót kívánok!

4 hónapos kislány anyukája

2010. febr. 3. 19:52
 18/28 anonim ***** válasza:
Mindent nem,viszont amit éreztem az nem tompa fájdalom hanem bizony éles!!!Rögtön ugrottak és kaptam valami bódító izét.Míg élek nem felejtem el ezt a fájdalmat!!!
2010. febr. 3. 20:27
 19/28 anonim ***** válasza:
JA!A 3 csaszis voltam!
2010. febr. 3. 20:27
 20/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Az egy tévhit, hogy sürgős esetben altatnak. Nekem is sürgősségi császárom volt, mert a babának nem volt szívhangja, mégsem altattak. Spinális érzéstelenítőt kaptam. Mire lefektettek, rám kötötték a kütyüket, leszíjaztak, leakartak már nem éreztem a lábaimat. Nagyon gyorsan hatott.

És tényleg nem fáj. Egy nagyon apró szúrás és kész. Én az altatástól jobban félnék.

2010. febr. 3. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!