Programozott császár esetén hogyan érzéstelenítenek?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy ha hirtelen merül fel, hogy császározni kell, akkor altatnak, mert nincs másra idő, de Pl. ha első szülésnél faros a picúr, akkor nálunk tuti a császár.
persze, hogy lehet :) dokiddal nem beszélgettél még erről?
2010. febr. 3. 16:17
14/28 anonim válasza:
Nekem is császárom volt. Én is a gerincérzéstelenítéstől féltem a legjobban, de így utólag már csak nevetek magamon, hogy mennyire izgultam. Tényleg semmi az egész, meg sem éreztem a szúrást, néhány perc alatt elzsibbadtam, ezért tényleg nem érte volna meg hogy elaltassanak és lemaradjak az első felejthetetlen pillanatokról, amikor kiemelték a kisfiamat és oda tették mellém, megpuszilgathattam, csodálatos érzés volt.
2010. febr. 3. 16:22
15/28 anonim válasza:
Én 3 császáros vagyok,mindnél gerincközelit kaptam,nem volt semmi gondom vele,csak a 3.-nál kevés anyagot kaptam....
2010. febr. 3. 18:00
16/28 anonim válasza:
de ezzel ugye em azt akarod mondani, h mindent éreztél?:S
2010. febr. 3. 18:02
17/28 anonim válasza:
Én is féltem. Progis császár farfekvés miatt. Amúgy is parázok a tűtől!
Spinális érzéstelenítést kaptam, egy kis szúrást éreztem, de nem fájt!!! Az anesztes doki (doktornő) nagyon profi, nem szúr mellé! Nekem egy vérvétel jobban fájt!!! Pedig nálam jobban senki nem fél a tűktől!
Tényleg ne aggódj!
Minden jót kívánok!
4 hónapos kislány anyukája
2010. febr. 3. 19:52
18/28 anonim válasza:
Mindent nem,viszont amit éreztem az nem tompa fájdalom hanem bizony éles!!!Rögtön ugrottak és kaptam valami bódító izét.Míg élek nem felejtem el ezt a fájdalmat!!!
2010. febr. 3. 20:27
19/28 anonim válasza:
JA!A 3 csaszis voltam!
2010. febr. 3. 20:27
20/28 anonim válasza:
Szia!
Az egy tévhit, hogy sürgős esetben altatnak. Nekem is sürgősségi császárom volt, mert a babának nem volt szívhangja, mégsem altattak. Spinális érzéstelenítőt kaptam. Mire lefektettek, rám kötötték a kütyüket, leszíjaztak, leakartak már nem éreztem a lábaimat. Nagyon gyorsan hatott.
És tényleg nem fáj. Egy nagyon apró szúrás és kész. Én az altatástól jobban félnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!