Tegnap reggel óta nem mozog a babám. Ez baj?
Figyelt kérdés
Nem fáj sehol,néha bekeménykedett tegnap,és most éjjel többször. Orvoshoz nem merek menni,mert egyszer voltam már bent két napot,mert voltak jóslóim és mivel nincs fogadott dokim közölték hogy legközelebb .csak akkor menjek ügyeletre ha szülök. De mivel ezt nem érzem,nem merek menni:-( amúgy holnap megyek nstre. 39+5 hkm2011. júl. 10. 06:04
61/76 anonim válasza:
Egy korábbi válaszoló vagyok:szerintem erre a kérdésre tőle már nem kapunk választ..!
62/76 anonim válasza:
8 napja semmi hír nincs a kérdezőtől...Remélem minden rendben van!!!Tegnap tragédia történt a szomszédban/én 36hkm/a szomszédasszony a 29.-re volt kiírva a harmadik babával.Az első kettőt itthon szülte nem hívtak mentőt csak miután meglettek a babák mert azt mondta a párja hogy nem engedi hogy orvos ott lent hozzányúljon..Tegnap reggel 7-kor a mentő hangjára ébredtem majd húsz perccel később már egy mentőhelikopter szállt le a szemben lévő üres telken..Sokáig nem történt semmi azon kívül,hogy a fél falu már a házunk előtt volt/én ki se mentem de így is mindent lehetett hallani/ Egyszer csak anyukát rakták a mentőbe elmentek vele,majd nemsokára a helikopter orvosai is lassan elmentek 3-an ahogy jöttek...majd valaki megszólalt kint,hogy meghalt a baba..Olyan síró görcsöt kaptam hogy a férjemnek az ügyeletes dokit bekellett hívnia az nyugtatott le.Bízom benne hogy az úgy nevezett "apja" csak feleannyi könnycseppet ejtet azért a picilányért aki már az angyalkákkal van...Isten nyugasztalja!!Szóval mindenkinek írnám hogy ha azt tapasztalja hogy nem mocorog a bébi főleg napközben ne ide írkáljon hanem a 104-et hívja!!!!A szomszédasszony is állítólag már 2 napja nem érzett mozgást!Bízom benne,hogy a kérdező sokkal szerencsésebb volt!
63/76 anonim válasza:
off: Hát én az ilyen pasniak levágnám, ott lent, aztán nem engedném, hogy orvos hozzányúljon...
64/76 anonim válasza:
10:38-as teljesen egyetértek!!!
65/76 anonim válasza:
Azért hozzá kell fűzni,hogy a nő se tiszta fejben...mert engem ugyan nem érdekelne hogy mit mond a párom...!!De itt sok minden nincs rendben,a nagyobbik kisfiú augusztusban lesz 2 a kisebbik most volt egy éves tiszta kosz mindkettő állandóan stb..Itt már felmerül a szülőkön kívül mások felelősége is..
66/76 A kérdező kommentje:
Itt vagyok érdeklődők. Aznap megint ügyeletre mentem de minden jó volt így hazaengedtek. Bocsi hogy eddig nem írtam. Azóta megszulettunk 3100 grammal ea 49centivel. Szépek és egészségesek vagyunk. Puszi Luca és anyukája:-)
2011. júl. 18. 17:40
67/76 anonim válasza:
Nagyon örülök, hogy jól vagytok!
Gratulálok a babához!!!
68/76 anonim válasza:
Nincs bocsánat!!! Tudod mit aggódtunk így ismeretlenül is értetek!!!??? :-) Naponta többször is megnéztem, hogy van-e valami hír.
Örülök hogy minden rendben van, és nagyon boldog babázást kívánok!
69/76 anonim válasza:
Tényleg nagyon aggódtunk értetek! Szívből gratulálok én is, és kellemes babázást, jó egészséget, nyugodt éjszakákat kívánok.
70/76 anonim válasza:
Végre egy jó hír!!!! Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!