Tegnap reggel óta nem mozog a babám. Ez baj?
Figyelt kérdés
Nem fáj sehol,néha bekeménykedett tegnap,és most éjjel többször. Orvoshoz nem merek menni,mert egyszer voltam már bent két napot,mert voltak jóslóim és mivel nincs fogadott dokim közölték hogy legközelebb .csak akkor menjek ügyeletre ha szülök. De mivel ezt nem érzem,nem merek menni:-( amúgy holnap megyek nstre. 39+5 hkm2011. júl. 10. 06:04
51/76 anonim válasza:
Szerintem is megszült. Hiszen a leendő szülést is jelezheti az, hogy nem aktív a baba.
56/76 anonim válasza:
Szerintem ezt a kérdést ő írta ki.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Van a kérdésbe belinkelve egy másik kérdés, a második válaszoló esete nagyon rímel erre.
58/76 anonim válasza:
Eltelt már 3nap. Mi a helyzet?
59/76 anonim válasza:
Nagyon izgulunk, kedves Kismama, és reméljük hogy minden a lehető legnagyobb rendben van! :-) Ha van/lesz rá lehetőséged, mindenképpen írjál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!