Tegnap reggel óta nem mozog a babám. Ez baj?
Figyelt kérdés
Nem fáj sehol,néha bekeménykedett tegnap,és most éjjel többször. Orvoshoz nem merek menni,mert egyszer voltam már bent két napot,mert voltak jóslóim és mivel nincs fogadott dokim közölték hogy legközelebb .csak akkor menjek ügyeletre ha szülök. De mivel ezt nem érzem,nem merek menni:-( amúgy holnap megyek nstre. 39+5 hkm2011. júl. 10. 06:04
41/76 anonim válasza:
Mai 9.00 vagyok!A belinkelt kérdésnél az első válaszoló voltam!!!!Olyan rossz ,hogy ott sem tudtunk meg semmit!Írj légyszi!!!!!!!!
43/76 anonim válasza:
reméljük minden a legnagyobb rendben van:Dszorítunk írj ha tudsz vmit!
45/76 anonim válasza:
azért jó lenne, ha írnál majd...Remélem jól vagytok
46/76 anonim válasza:
Sajnos túl sok az ilyen kiírt kérdés mostanában.... :( A 22 hetes ikres anyukáról sem tudni semmit. Én is aggódom! Írj légyszíves ha tudsz!
47/76 anonim válasza:
tényleg sok a felelőtlen kismama.Itt írogat ahelyett hogy menne az orvoshoz azért fizetjük a tb-t az orvos azért kapj a fizuját hogy elássa a kismamát,nem hogy az észt ossza...A másik meg hogy már nem mernek bemenni a kórházba tényleg a kismamák,mert minden orvos csak a zsebét tárogatja,akkor kapunk rendes ellátást.Milyen világban élünk már?!
48/76 anonim válasza:
szerintem megszült és most még kórházban van és azért nem ír .....
49/76 anonim válasza:
Vagy kamu volt. Épeszű kismama csak nem ilyen felelőtlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!