Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tegnap reggel óta nem mozog a...

Tegnap reggel óta nem mozog a babám. Ez baj?

Figyelt kérdés
Nem fáj sehol,néha bekeménykedett tegnap,és most éjjel többször. Orvoshoz nem merek menni,mert egyszer voltam már bent két napot,mert voltak jóslóim és mivel nincs fogadott dokim közölték hogy legközelebb .csak akkor menjek ügyeletre ha szülök. De mivel ezt nem érzem,nem merek menni:-( amúgy holnap megyek nstre. 39+5 hkm
2011. júl. 10. 06:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
92%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Nem tudni mi lett velük, de gondolom nem azért nem írt, mert boldogan neveli a gyerekeit... :(((

Szóval igenis igaza van a lepontozottnak, csak ő merte kiírni azt, ami szinte mindannyiótok fejében megfordult!

Remélem voltál orvosnál, és minden rendben van! Nem szabad ezzel játszani!!!! Szarom le, hogy mit gondol rólam az ügyeletes, ha veszélyben érzem magam, vagy a gyerekemet!

2011. júl. 10. 11:18
 22/76 anonim ***** válasza:
85%

Remélem már elmentél orvoshoz és minden rendben van a babáddal. Sajnos tényleg bármi előfordulhat odabent, és igenis nézze meg az orvos.

Nem ijesztgetésként, de barátnőm 1 hónapja szülte meg 38 hetesen a halott babáját. És Ő idejében ment orvoshoz, de már sajnos nem tudtak segíteni.

2011. júl. 10. 11:43
 23/76 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet? Rendben van minden?
2011. júl. 10. 11:59
 24/76 anonim ***** válasza:
85%
mozgott már? légyzsi írj!!!! lehet hogy csak a meleg miatt mozog kevesebbet, remélem!
2011. júl. 10. 12:40
 25/76 anonim ***** válasza:
82%

Én csak két óráig nem éreztem mozogni a babát. Rohantunk a kórházba! Már halott volt!

Akkor voltam 36 hetes!

Tehát nem játék!

2011. júl. 10. 13:12
 26/76 anonim ***** válasza:
89%
Mi van a babával?
2011. júl. 10. 13:15
 27/76 anonim ***** válasza:
92%

Kislányomra 3x volt rátekeredve a köldökzsinór. Alig éreztem mozogni, volt, hogy órákig semmi, de mindig felráztam. Szerencsére egészséges, de hosszú vajúdás után császárral született.

Minden rendben lesz, ne idegeskedj! Remélem a kórházban vagy, és légyszi jelentkezz ha otthon vagytok!

Egy 1 éves kislány boldog anyukája

2011. júl. 10. 13:19
 28/76 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom van-e olyan, hogy valaki 0-24 órában tud arra figyelni mozog-e a babája. Ha valaki alszik tuti nem figyel... és egy pillanat alatt is baj történhet.

Én is izgulok ezen. 24 órát tuti nem várnék.

Remélem minden rendben van a kérdezővel!

33 hetes km.

2011. júl. 10. 13:21
 29/76 anonim válasza:
rendbe van minden a picivel és veled?
2011. júl. 10. 13:28
 30/76 anonim ***** válasza:
?????????
2011. júl. 10. 13:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!