Tegnap reggel óta nem mozog a babám. Ez baj?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Nem tudni mi lett velük, de gondolom nem azért nem írt, mert boldogan neveli a gyerekeit... :(((
Szóval igenis igaza van a lepontozottnak, csak ő merte kiírni azt, ami szinte mindannyiótok fejében megfordult!
Remélem voltál orvosnál, és minden rendben van! Nem szabad ezzel játszani!!!! Szarom le, hogy mit gondol rólam az ügyeletes, ha veszélyben érzem magam, vagy a gyerekemet!
Remélem már elmentél orvoshoz és minden rendben van a babáddal. Sajnos tényleg bármi előfordulhat odabent, és igenis nézze meg az orvos.
Nem ijesztgetésként, de barátnőm 1 hónapja szülte meg 38 hetesen a halott babáját. És Ő idejében ment orvoshoz, de már sajnos nem tudtak segíteni.
Én csak két óráig nem éreztem mozogni a babát. Rohantunk a kórházba! Már halott volt!
Akkor voltam 36 hetes!
Tehát nem játék!
Kislányomra 3x volt rátekeredve a köldökzsinór. Alig éreztem mozogni, volt, hogy órákig semmi, de mindig felráztam. Szerencsére egészséges, de hosszú vajúdás után császárral született.
Minden rendben lesz, ne idegeskedj! Remélem a kórházban vagy, és légyszi jelentkezz ha otthon vagytok!
Egy 1 éves kislány boldog anyukája
Nem tudom van-e olyan, hogy valaki 0-24 órában tud arra figyelni mozog-e a babája. Ha valaki alszik tuti nem figyel... és egy pillanat alatt is baj történhet.
Én is izgulok ezen. 24 órát tuti nem várnék.
Remélem minden rendben van a kérdezővel!
33 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!