Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 127 kiló vagyok és 170 centi!...

127 kiló vagyok és 170 centi! Szeretnék ezen változtatni hogyan tegyem? Veszélyeztetett terhesként szedtem fel 36 kilót le akarom adni mindet (ennyi a minimum) novemberig!

Figyelt kérdés

Olyan módszer kellene nekem ami bevált neked/ nektek...

Nem 90 napos meg Atkins Hanem ahogy te fogytál szülés után...

Terhességemet megelőzte gyógyszeres kezelés (nem lehetett volna babám) aztán 6 héttől kezdve veszélyeztetett voltam nem mozoghattam napi 4 órát se... Előtte aktívan sportoltam de most ezzel a súlyfelesleggel nem merem elkezdeni semmit (féltem a térdem bokám stb).

2011. jún. 23. 13:41
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat én nem olvastam végig az összes választ! A harmadik válaszolónál leragadtam (13:53)! Figyelj te agyatlan tudatlan anorexiás életunt, megkeseredett parazita! Az, hogy számolni nem tudsz, az már egészen biztos, ha te 170 cm mellé 50 kg-ot írsz! Van ilyen is, modell, és hasonló kategóriában, de nem ez a többség! Talán, ha az édesanyád több élelmiszert fogyasztott volna, akkor kifejlődött volna az agyad, és nem lennél ilyen elba**xottul visszamaradott szellemileg! Inkább 10000 kövér, mint 1 belőled!!! Gondolom te 50 kg vagy, vasággyal együtt! Azért az nyugtat, hogy ha úgy Isten igazából neked szaladnék, elkenődnél, mint légy az újságpapír alatt! Még egyszer elnézést kedves kérdező! Én Norbi Updateval fogytam le, bár az sajnos nem olcsó mulatság! További szép napot mindenkinek, az üreges koponyájún kívül!

8 hós kislány anyukája

2011. júl. 11. 20:24
 52/68 anonim ***** válasza:
A mozgást mindenképpen elsősorban ajánlanám.nekem a norbi duci tréning 1-2 vált be,aztán váltottam norbi kick boxra,ezután pedig állapotos lettem..no nem a norbitól..;) abban az időszakban fogytam 25 kg-ot.sok gyümölcs,zöldség,sovány tejtermékek és húsok,kenyér és tészták teljes mellőzése,és persze AKARAT!Ezek segítettek..ja..és mint minden,ez is a fejben dől el..sok sikert!;)
2011. júl. 11. 20:45
 53/68 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

szerintem novemberig ne akarj leadni ilyen sokat, megterhelne, komolyan. reálisan 20 kg leadható, utána pihi.

én mindhárom terhességem alatt nettó 20 kg híztam (+gyerek+a víz,egyebek).

mindháromszor leadtam, mindig más módszerrel. az első az idegességtől lement, nem csináltam semmit, ezért nem ajánlom.

második. - 90 napos fogyi + elliptikus tréner (kétnaponta 40 perc nagyon szigorúan) - ezt egy hónap kihagyás után ismételtem, nagyon szar.

harmadik:- napi háromszor eszek, érkezések között minimum 5 óra telik el (közben csak víz),enni csak zöldség, hús + elliptikus tréner (kétnaponta 40 perc)- ez 6 hónapig folyamatosan, most értem a végére.

63 kg-ra mentem vissza, folytatom tovább, de mivel ez a versenysúlyom már lelassult a fogyás.

Kívánok Neked kitartást! Minimum 6 hónapot szánj rá.

(egyébként ismered a mondást: amennyi oda, annyi vissza. ha 9 hó alatt 36 kg ment fel, akkor annyi idő alatt jön le -szerintem.)

2011. júl. 11. 22:03
 54/68 A kérdező kommentje:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:25

Nem rossz ötlet, meg kaptam a méreg drága gyógyszerem kemény 144 forintért:D. 5 kiló ment eddig le

2011. júl. 12. 07:32
 55/68 A kérdező kommentje:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:13

szia!

Igen, nekem lényegében ennyi volt a jele! Amit egy nap megeszek az 1-2 szelet kenyér, és 1 adag főtt kaja. Emellett folyamatos hízás mióta megszültem 12 kiló. Vérvétel hamar kideríti hogy miért van indokolatlan hízás.

2011. júl. 12. 07:41
 56/68 A kérdező kommentje:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:40

Szia!

igen nem nagyon eszem, most ez a pajzsmirigy gyógyszer megállítja ezt az indokolatlan hízást... Nem betegségre fognám ha én lennék a ludas mert zabálnék... Akkor tudom hogy bennem van a hiba!

2011. júl. 12. 07:48
 57/68 A kérdező kommentje:

ja az 57%os "troll" már eltűnt szerencsére... MIndenkinek köszönöm a válaszokat nekem ez a kalória számolós tetszett meg a legjobban! A norbi se lehet rossz, majd utána olvasok annak is! A turb.ódiétát megvettem úgyhogy azzal kezdek mert az 2 vagy 3 hétig lehet csinálni az a bemelegítés... Sok sikert mindenkinek (nekem is) írni fogom, hogy hogyan állok!

Aki a turb.ódiétás ötletet adta! Lehet más hashajtót bevenni a hunyadivíz helyett? Szörnyű íze van!

2011. júl. 12. 07:58
 58/68 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is sok sikert szeretnék neked kívánni a fogyáshoz én is kaptam tippeket, hogyan tudnám kicsit kordában tartani az alakomat. :)

Én amiket nem olvastam bár lehet, hogy írták a megfelelő folyadék bevitel. Egy nap olyan 3-4 l kellene ilyen kánikulában meginni ha nincs nagy meleg akkor olyan 2-3 liter.

Ami nálam bevált amikor elkezdtek feljönni rám, hogy arra figyeltem mit eszek és mikor. Pl. ha éhes voltam este 10kor akkor nem töltött káposztát ettem.

A mozgásra írnék neked egy tanácsot ha nem haragszol meg. :)

Fokozatosan kell elkezdeni például ha a párod otthon van akkor kezdj 5-10 percet mozogni ami mondjuk egy kis felülésből áll guggolásból nyújtásból de ezek mind olyanok amik nem terhelik az ízületet. Amit tudnék javasolni és ha tudsz akkor kezdj el úszni járni illetve biciklizni.

Kezdetben nem is az lenne a cél, hogy milyen sokat mozogjál hanem az, hogy a szervezeted hozzá szokjon.

Írok neked egy példát én amikor elkezdtem futni akkor úgy csináltam, hogy ne legyen izomlázam, hogy kitaláltam a távot 3 kör a futópályán. Akkor elkezdtem futni pár métert most kitalálok egy számot 3 métert akkor hatot sétáltam és ez így ment egy hétig utána kezdtem el a futás mennyiségét növelni és a sétálásokat csökkenteni. :)

Ezt teljesen a te tempódba tudnád csinálni. Meglátod, hogy könnyen hozzá fogsz szokni. Bár mondom én inkább az úszást javaslom mert az nem terheli meg az ízületeket és minden izmot megmozgat.

Remélem tudtam újat mondani. :)

2011. júl. 12. 09:06
 59/68 anonim ***** válasza:

Nem a te cipődben jártam, egészen más miatt kellett diétáznom, viszont brutálisan gyorsan és tartósan fogytam a pszeudoallergiás diétától.

Az egész a szüléssel kezdődött, ami után gyorsan mellgyulladást kaptam, a lázcsillapítótól kiütéseket kaptam, utána pedig sorra többféle szertől és élelmiszertől is. Végül 2,5 év elteltével találtam normális allergológust, aki érdemben foglalkozott velem.

Három hónapig kellett pszeudoallergiás diétát csinálnom, és az akkori testsúlyom majdnem egy ötödét adtam le. Közben annyit mozogtam mindössze, hogy bicajjal vittem a kicsit a bölcsődébe.

2011. júl. 12. 09:30
 60/68 anonim válasza:

Kedves kérdező! Hunyadi víz helyett szerintem jó bármi ilyen meghajtós tea. Írtam, hogy nekem iszonyú lassú az anyagcserém a sok mozgás és rostok ellenére is, úgy képzeld el, hogy a Hunyadi víz csak annyit segített -én is kipróbáltam anno a T. diétát....mindjárt adok tippet-, hogy el tudtam menni WC-re, semmi extra. De én valószínű extrém eset vagyok, más normális embert meghajt a mályvatea, szűztea, keserűső (de ez még rosszabb, mint a Hunyadi víz ízre)

Szóval T.diéta...megnéztem az összetevőit és szépen elmentem a Müllerbe és hasonló összetételű fogyis port vettem meg 2000 Ft-ért. Van belőle több ízű, így nem untam meg, meg ugyanúgy csináltam hozzá a zöldséglevet, amit a t. diétánál írnak. Tavaly nyár előtt akartam lefogyni csak pár kg-ot, és sikerült 1 hét alatt 4-et leadni. Valószínű ebből 2 víz volt, mert az rögtön vissza is ment. Szinte mindent kipróbáltam már, juharszirup diéta, káposztaleves....stb, de ezektől nem lehet tartósan lefogyni, tényleg csak arra jó, hogy pár kg hirtelen lemenjen.

Szerintem kezdő löketnek jó lesz neked a t. diéta, mert szépen le fog menni pár kg és ha van sikerélmény, nem fogod feladni. Utána meg próbálj egyre többet mozogni, többiek írták a Norbi duci tréningjét. ÉS ha nem is az update-et választod, akkor is hasonlóan étkezz, szénhidrátszegényen, rostdúsan és tényleg max 1500 kcalt. Összemegy majd a gyomrod is, nem is fogsz tudni többet enni. Nem kell megvenni a Norbi lisztet, már rengeteg versenytárs van a piacon, olcsóbban. Ne csak a kcalt-t nézd, hanem a CH-fehérje arányt.

Sok sikert és kitartást kívánok neked.

2011. júl. 12. 09:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!