Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 127 kiló vagyok és 170 centi!...

127 kiló vagyok és 170 centi! Szeretnék ezen változtatni hogyan tegyem? Veszélyeztetett terhesként szedtem fel 36 kilót le akarom adni mindet (ennyi a minimum) novemberig!

Figyelt kérdés

Olyan módszer kellene nekem ami bevált neked/ nektek...

Nem 90 napos meg Atkins Hanem ahogy te fogytál szülés után...

Terhességemet megelőzte gyógyszeres kezelés (nem lehetett volna babám) aztán 6 héttől kezdve veszélyeztetett voltam nem mozoghattam napi 4 órát se... Előtte aktívan sportoltam de most ezzel a súlyfelesleggel nem merem elkezdeni semmit (féltem a térdem bokám stb).

2011. jún. 23. 13:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 sumergo ***** válasza:

Még valami, remélem neked több akaraterőd van mint nekem, de ha nincs, akkor azért ismerve az ízlésedet, próbálj magad kalóriát spórolni úgy, hogy közben ne éhezz, mert különben hagyni fogod az egészet. Én ezért nem álltam neki semmi előre kitalált diétának, illetve dehogy nem, de kb 1 hét után feladtam, mert egyszerűen nem ment nekem az éhezés. Ezért a fokozatosságra ezt találtam ki, és tényleg csak akkor léptem, ha már kicsit sem éreztem magam éhesnek.

Kitartást!

A sértegetőknek: Ez egy normális kérdés, erre normális választ illik adni.

2011. jún. 23. 15:26
 22/68 sumergo ***** válasza:
Off: 14:20-as hová lett? el akartam olvasni, de nem találom!!!
2011. jún. 23. 15:28
 23/68 anonim ***** válasza:
8%

"Szerintem neked van zavarod, nem is kicsi."

Miért? Szerinted kinek nincs? A kérdés már csak az, hogy bevallod-e magadnak, vagy tagadod? :)

"Én 17 kilót híztam a terhesség alatt. 56 kilóról indultam, ma 3 hónapja, hogy szültem és 58 kiló vagyok."

No lám! Normális testsúllyal is neki lehet vágni, mindenféle mellébeszélés nélkül. Terhesség után egy 58 kilós nő még egyáltalán nem esik a túlsúlyos, pláne nem az "elhízott" kategóriában. A kérdés feltevője viszont rendkívül "elhízott" volt, már akkor is, amikor az orvossal összeveszett, mert az orvos volt olyan lelkiismeretes, hogy valószínűleg nem tanácsolta neki, hogy 91 kilósan ő még hormonkezelésre járjon, ami plusz kilókkal jár, csak hogy gyereket szülhessen. Ezen összeveszett az orvosával, ezt be is vallja a fentebb linkelt posztjában, ha figyelmesen olvassátok.

Akkor ezek szerint az orvos is hüly3, és csak az a célja, hogy ócsároljon. Nagyon el vannak itt egy páran tévedve, hamis értékrendekkel megideologizáljátok a megmagyarázhatatlant. Közben pedig aki az igazat meri szólni, annak "betöritek a fejét".

Ui.: nem szokásom lepontozgatni, nem vagyunk a homokozóban. Nem szoktam lájkolni sem, meg cikkeket pontozni. Baromság.

2011. jún. 23. 15:29
 24/68 A kérdező kommentje:

A 14:20 as szerintem az volt aki az első válaszban elmondta nekem hogy agy beteg vagyok ilyen hízással és dokinál a helyem... Én meg válaszoltam neki, jelzők nélkül az egyik szűlőjét emlegettem és azt gondolom a gyak.kérd. moderátora törölte is!

Kedves kötekedő!

nem azt vitatja bárki hogy normális testsúllyal lehet terhességet kezdeni vagy az ideális hízást "betartani" nem igyekeztem mellébeszélni sőt... Szerintem normálisan leírtam mindent és igen... Nagyon elhízott voltam mikor a dokimmal összevesztem... A házidoki kapásból a nőgyógyászhoz irányított (mert a pajzsmirigy alul működésem már igazolt volt de ezzel nem lehetett összekötni a menstruálást) mert ez még egy nem felderített probléma volt hogy miért csak szökőévente menstruálok ott a nőgyógyász elküldött laborba voltam 3 vérvételen (csak számodra mert gyenge elméjűnek bizonyulsz) egyszer mikor megvolt egyszer mikor elmúlt és egyszer mikor peteérés időszak lett volna... A harmadik vérvételről kijött egy olyan lelet hogy NINCS!!! peteérés mert amelyik hormon ezt ösztönözné nekem nagyon alul működik és szinte minden más meg túl működik... ÉRTED MÁR??? Olyan vagyok 23 évesen mint egy klimaxos nő így vágod már? Nem azon vesztünk össze hogy nem akart nekem gyógyszert felírni hanem azon hogy akkor is azt mondta hogy ez majd beáll magától, amit én már nem hagytam... Mikor visszajött a harmadik lelet mondta hogy fél évre írhat fel gyógyszert ha nem sikerül várandósnak maradni FÉL ÉVEN BELÜL akkor a meddőségi klinikán tudnak segíteni (és nem azért mert le akart rázni hanem mert akkora volt a baj...) Ezt a dokit le is váltottam mentem egy másikhoz akinél szültem is végül... Ő javasolta hogy mivel 13 évesen is hozzá kezdtem járni mint gyerek nőgyógyászhoz és ha minden papírom meg van mert visszatérő "betegként" ugyanazzal a problémával jártam hozzá akkor fel lehetett volna jelenteni... Voltam 14-15-16-17 évesen azzal hogy nekem sose jön meg mindig mentem terhesuh-ra ahol mindig látta a gépen hogy nem vagyok terhes... Feljelenteni terhesen pont ehhez nem volt még kedvem idegzetem főleg mivel napi max 4 órát mozoghattam és ez a doki sajnos nővérem exének nagybátyja... Azóta már ő is ott hagyta mert 11 hetes terhesen nővéremnek azt mondta hogy nem vár babát és ezt csak beképzeli magának stb... Ez így visszagondolva egy ilyen "trágya" orvos ha hiszed ha nem ez így van... Ha szeretnéd kipróbálni nem kell messzire utaznod csak monorig és rájössz hogy igazam van és nem ferdítek hazudok vagy mesedélutánt tartok neked... Nem mentegetőzőm... Biztos hülye voltam én is de ezt azért egy olyan ember ne olvassa a fejemre aki fele annyit nem tud az életemről mint a 23. szomszédom... Másrészről mivel nem válaszoltál a kérdésemre így már biztos is vagyok magamban...

2011. jún. 23. 15:53
 25/68 A kérdező kommentje:
ja mielött kötekednél a nincs peteérést úgy értsd hogy félévente vagy 5 havonta jött meg és akkor se mindig volt... Tehát ha 1 évben kétszer jött meg lehet hogy egyszer sem volt... MInt a klimaxos nők amikor már imitt-amott jön meg vagy túl sűrűn a legtöbben terhesek is tudnak maradni olyankor...
2011. jún. 23. 15:56
 26/68 A kérdező kommentje:

"21 voltam semmi nem változott párommal babát akartunk már visszamentem dokihoz nagy vita árán kivizsgáltatott és kiderült hogy nem lehet csak kezelés mellett gyerekem és örüljek ha fél éven belül sikerül"

Ezt írtam én... EZEN mi nem egyértelmű??? A doki nem volt lelkiismeretes mert nem érdekelt annyira a bajom hogy kivizsgáljon... Nem értelek már lassan én se de lehet a százalékod itt csak az intelligencia hányadosodat mutatja nekünk! AZt hittem rejtett üzenetet írtam az előző posztban hogy nem tudod felfogni a betűket de hátha hangosan olvasva sikerül ha nem megy úgysem akkor próbáld szótagolva (vagy ha végképp nem sikerül kérj meg valakit hogy magyarázza el a szavak jelentését és kapj elő egy nyelvtan könyvet is mert mondat elemzésből ülj le fiam, egyes! kategória

2011. jún. 23. 16:08
 27/68 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezô,

Azt nem említette egyik orvos sem, hogy a hormonzavar miatt is összejöhetett ez a sok túlsúly, már a terhesség elôtt? Nem biztos, de ha ez van a hátterében, akkor elôbb azt kellene renbe tenni, mert anélkül nehéz lesz fogyni. Pl mintha írtad volna, hogy a pajzsmirigyeddel van probéma, ha jól tudom, az pont hízékonnyá tesz.

2011. jún. 23. 16:39
 28/68 anonim ***** válasza:
71%

Én most vagyok 35 hetes terhes és 94 kilóról indultam ,most vagyok 115 kiló. Mindig is 90 kiló körül mozogtam,aztán lekerültem egy stresszes munkahelyre ahol lefogytam 74 kilóra! A gyerek nem sikerült.Elkezdtem hízni és lám mikor 94 kiló lettem sikerül a gyerek,probléma mentes a terhességem a gyerekem egészséges mint ahogy én is!

Úgyhogy ez a szapulás amit egyes emberek csinálnak felesleges.

Kedves kérdező majd lemegy ha akar, de nem biztos,hogy ha fogyózol sikerül a gyerek....Ugyanis a fogyúkúra és a hízás is bekavar a hormonoknál nem is kicsit,így el kellene gondolkodni,hogy vagyis utána járni,hogy melyik lenne a legjobb?!

Sok szerencsét!

2011. jún. 23. 16:56
 29/68 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Általában 20 percet töltök minden gépen. Vagyis először 20 perc séta a futópadon, az a bemelegítés. Utána 20 perc bicaj, 20 perc ellipszis (bevallom, ezt néha kihagyom, mert nem szeretem), 20 perc lépcsőző. És a héten még egyszer visszamásztam a futópadra sétálni kicsit levezetésképpen. Nekem ez így elég most, többre se időm, se energiám nem lenne.

Kitartás, az a legfontosabb!!! Amikor elkezdtem kocogni kb. 1 hónapja, ott kb. 1 hétig tartott a lelkesedésem. De így jó, mert ha már veszem a fáradtságot, és elmegyek a konditerembe, akkor már csinálok is valamit. :)

2011. jún. 23. 20:27
 30/68 anonim ***** válasza:

Szia!

de egy hónapban egyszer. Csak láttam, hogy jó hatással van a mérlegre a lénap, és elkapott a gőzhenger.

Egyébként ez a titok. Ha nem kap el, akkor nem is tudom hosszú távon csinálni. Muszáj fanatikusan.

2011. jún. 23. 21:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!