Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 127 kiló vagyok és 170 centi!...

127 kiló vagyok és 170 centi! Szeretnék ezen változtatni hogyan tegyem? Veszélyeztetett terhesként szedtem fel 36 kilót le akarom adni mindet (ennyi a minimum) novemberig!

Figyelt kérdés

Olyan módszer kellene nekem ami bevált neked/ nektek...

Nem 90 napos meg Atkins Hanem ahogy te fogytál szülés után...

Terhességemet megelőzte gyógyszeres kezelés (nem lehetett volna babám) aztán 6 héttől kezdve veszélyeztetett voltam nem mozoghattam napi 4 órát se... Előtte aktívan sportoltam de most ezzel a súlyfelesleggel nem merem elkezdeni semmit (féltem a térdem bokám stb).

2011. jún. 23. 13:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:

Az én fogyási módszerem a lassú, de biztos haladás volt. Pcos vagyok, nehezítette a dolgokat.

Elkezdtem a cukorbetegek életmódját élni. Napi 5-6 étkezés, cukor kilőve, fehér liszt minimumra csökkentve. Sütik, péksütik nagyon ritkán, amikor már hülyét kaptam a többi kajától, akkor ettem. Cukros lötyik, befőttek, édességek, chipsek, rágcsálás kilőve.

Nem volt mennyiségi korlátom, csak megválogattam, hogy mit eszek. pl. 2 virsli helyett 3-at ettem, de nem ettem mellé kenyeret...

Sok levest, főzeléket, párolt, sült husit ettem salátával.

Fél év alatt 12 kiló ment le, és utána 2,5 év után terhes lettem. 6 kilót híztam a várandósság alatt, mert terhességi cukrom lett. A 28. héttől szigorú diéta. Sikerült nagyon jól betartanom, amikor hazajöttünk, a 92 kiló helyett 86 voltam (teherbeesési súlyom), két hét múlva pedig 75 kg-ot mutatott a mérleg.

Azóta kicsit összeszedtem magam, de újra neki akarok állni az életmódváltásnak.

Nem csak a módszer miatt írtam, hanem azért, hogy tudd, nem vagy egyedül. :)

Mozgásnak a Pilatest, jógagyakorlatokat csináltam, mert ezeket inkább a talajon lehet végezni, az viseli a súlyt, nem az ízületek. Kezdheted a mozgást valami könnyűvel, napi séta, mellé könnyű torna, aztán ahogy mennek le a kilók, a mozgás is könnyebbé válik. :)

Sok kitartást kívánok, mert ebből kell sok nagyon! :D

2011. júl. 11. 13:12
 42/68 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Most sikerült végig olvasnom a bejegyzéseket. Vannak benne jó ötletek, pl. a T.diétának azt hiszem ma neki is futok a férjemmel. Idén februárban szültem. 3 hónapja életmódot váltottam, kár hogy nem hamarabb, akkor talán nem híztam volna 21kg a terhesség alatt.

Szóval 3 hónapja tönköly kenyér tészta ami megengedett nálunk néha + köles. Amúgy ebédre csirke zöldséggel a menü, este joghurt, vagy gyümölcs, ha bűnözni akarunk akkor norbi lisztből csinálok palacsintát.

A lényeg hogy a fehér dolgokat száműztük, 1 hónapig heti kétszer mozogni is jártam (sajnos abba kellett hagynom) és ezalatt a 3 hónap alatt NEM FOGYTAM EGY DEKÁT SEM!! Nem tudom mi lehet a baj.

Viszont most hogy olvasom hogy többen utaltatok a pjzsmirigy problémára elgondolkodtam, hogy lehet nekem is ez kavar be?!!

Mi a jele ha alulműködik? CSak a hízás? bár Én nem hízok, de nem is fogyok!!! Szülés után lement 11 kg. Még ennyit szeretnék leadni, azt hittem 3 hónap alatt ez sima ügy lesz, de tévedtem. Viszont most nekem is erőt adtatok.

Ahogy írta itt valaki, fanatikusan kell hozzáállnom és akkor talán csak sikerül.

Kedves kérdező, kitratást tudok kívánni, remélem sikerrel jársz.

Üdv:

2011. júl. 11. 13:13
 43/68 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Nem olvastam végig az egész levelezést, ezért lehet, hogy valaki már írta, akkor bocs'.

Az én módszerem a hypoxi trainer, két terhesség után is sikerült visszamenni vele az ideális 55 kg-ra, pedig mind a kétszer 16 kg-ot szedtem fel.

Ami miatt még ajánlom, hogy nagyon jót tesz a bőrnek, azt is visszahúzza, felezi a narancsbőrt, jót tesz mindennek. 40 percet kell tekerni vákuumban, és pozitív nyomásban, ez beindítja a hajszálerekben is a vérkeringést. Valami ilyesmi a lényeg, nagyon-nagyon klassz dolog!

Természetesen akkor a legjobb, ha mellette a konditeremben, vagy szépségszalonban, ahova mész, segítenek egy ideális étrendet is összeállítani.

Sok sikert! :-)

2011. júl. 11. 13:27
 44/68 anonim ***** válasza:

13.13-as

A tönkölybúza és társai ugyanannyi kalóriát tartalmaz mint a fehér liszt. Igaz hogy több benne a rost, és a nyomelemek, mint a fehérlisztben, de attól még ugyanúgy hizlal ha a mennyiséget nem csökkented. A gyümölcs szintén csupa cukor, és kalória. Jobb mintha csokit ennél, ez nyilvánvaló, de hízlal nagy mennyiségben. A norbi liszben szintén alig van kevesebb kalória mint a sima lisztben. Én a kalóriaszámolást tudom javasolni. Kb 1 hónap után már fejből megy, és könnyen kiszámolod mit ehetsz és mit nem. Semmit nem kell megvonnod magadtól, csak 1500 kalória körül tartani a mennyiséget.

Vannak csodamódszerek és csodakaják a hirdetésekben, de fogyni csak úgy fogsz, ha többet dolgozol le, vagy kevesebbet eszel, mint amit felhasznál a szervezeted. És igaz hogy vannak betegségek, amik bekavarhatnak a fogyásba, de ez nagyon ritka. Valószínűbb hogyha 3 hónap alatt nem fogytál, akkor elrontottál valamit. Ha jól csinálod akkor fogynod kell, és olyan sincs hogy leáll a fogyás. Akkro ha már alultáplált vagy, vagy ha több kalória csúszik be.

2011. júl. 11. 14:11
 45/68 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Bocsi, ez most részben kicsit off lesz.

Szerény véleményem szerint 57%-os válaszoló egy troll. A legjobb tanács, amit lehet adni, ha mégegyszer feltűnne: ne foglalkozz vele.

[link]

Na, és hogy tényleg ne vigye el a fórumot eredeti témájától: nekem a Norbi update módszer segített, méghozzá nekem is úgy, ahogy az egyik válaszoló írta, hogy nem véresen komolyan vettem, hanem az alapelveit tartottam be. Ettől a fajta étkezéstől egyébként a közérzetem is jobb lett. Mozogni mozogtam mellette, igaz nem rendszeresen, hanem ad hoc jelleggel.

Annyi módszert kínáltak itt, szerintem olvass utána mindegyiknek, mi a lényege, és válaszd a szívedhez legközelebb állót. Szerintem a személyi edző sem rossz ötlet, mert ha egy szakember felméri az állapotod, akkor személyre szabott tanácsokat tud adni.

Kitartást, és sok sikert!

2011. júl. 11. 14:28
 46/68 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el az osszes valaszt, csak az elso oldalon parat. Irtad, hogy milyen keveset ettel tegnap meg ma. De akkor hogyhogy nem fogysz? Mert ha valaki sokat eszik, aztan elhizik, az nyilvan ha keveset eszik, lefogy. Nem ilyen egyszeruen azert, de benne van a lenyeg. De ha te eleve keveset eszel es tulsulyos vagy, akkor nem hiszem hogy egy dieta segitene. Semmi elelmiszerbeviteltol meghalsz elobb-utobb! Ha hormonalis dolog van a hatterben, abban mi nemigen tudunk sajnos tanacsot adni, akkor orvoshoz kell fordulj.
2011. júl. 11. 14:40
 47/68 anonim ***** válasza:

a t. diéta szoptatás alatt felejtős ugye?

én 20kilótól szabadulnék..

nem csináljuk együtt??:)

2011. júl. 11. 14:47
 48/68 anonim ***** válasza:
Szoptatás alatt minden radikális diéta felejtős.
2011. júl. 11. 18:21
 49/68 anonim válasza:
Norbi is megmondta: hívhatod akárhogy a módszert, a lényeg hogy lefogyni csak kevesebb kalóriabevitellel (illetve szénhidrátbevitellel)ÉS rendszeres testmozgással lehet. Azaz életmódváltással. Nem séta, nem pakolás, nem gyerek után rohangálás, hanem edzés! Mert ha eléred a kívánt súlyt és felhagysz az új életmóddal: el kezdesz szépen hízni. Jól tudom, voltam már 48 kg és 80 kg is. Most a 3. terhességemnél sokkal tudatosabb vagyok (így is már +12 kg-nál járok a 34. héten.) Iszonyú lassú az anyagcserém a mozgás, a sok folyadék, rost ellenére...ha nem így táplálkoznék, nem figyelnék oda, 100 kg felett lennék. Mert imádok enni...nagyon nehéz. AKARATERŐ KELL, fejben dől el, meg tudom csinálni és meg akarom csinálni:)
2011. júl. 11. 18:51
 50/68 anonim válasza:

előző voltam: hátha ez segít:

[link]

illetve diétás receptek a blogomon: [link]

Szoptatás és terhesség alatt pedig mindent ésszel! ÉS a mozgáshoz is fokozatosan szoktasd hozzá magad, ne egyik napról a másikra. Meg nekem még az vált be, hogy sokat iszom evés előtt...ha akarnék, sem bírnék sokat enni egyszerre:)))

2011. júl. 11. 18:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!