127 kiló vagyok és 170 centi! Szeretnék ezen változtatni hogyan tegyem? Veszélyeztetett terhesként szedtem fel 36 kilót le akarom adni mindet (ennyi a minimum) novemberig!
Olyan módszer kellene nekem ami bevált neked/ nektek...
Nem 90 napos meg Atkins Hanem ahogy te fogytál szülés után...
Terhességemet megelőzte gyógyszeres kezelés (nem lehetett volna babám) aztán 6 héttől kezdve veszélyeztetett voltam nem mozoghattam napi 4 órát se... Előtte aktívan sportoltam de most ezzel a súlyfelesleggel nem merem elkezdeni semmit (féltem a térdem bokám stb).
Szia!
14:08 vagyok!
Igen shaket kell inni!3 deci tej, plussz belekevered a magasságodnak megfelelő mennyidégű port!
3* egy nap!ÉS ha ezt a két hetes intenzív programot csinálod akkor enni nme szabad mellette semmit!Inne kell vizet, és zöldségleves levét!minimum 3 litert /nap!
De van könnyített program is, és laza programis!
A könnyített: reggeli vacsi por+tej, és ebédre ehetsz valami 500-600 kalóiás kaját!
A lazánál, meg szerintem reggelizel ebédelsz, és este iszol turmixot!
De mivel én inkább intenzíven de gyors eredménnyel szeretem, így nekem nagyon beválik az attkins és ez a tdiéta is! (remélem tudod melyik, csak a gép nem engedi kiírni!) :)
A t diéta intenzívjét max 2 hétig lehet csinálni, és utána minimum két hét szünetet kell tartani!
De szerintem megéri, én sokkal jobban érzem magam!Éhes csak az első két nap alatt voltam!A rágás hiányzik, bár már az sem annyira! :)
Még egy kis apróság, kezdd teliholdkor a fogyókúrát (bármilyet) mert akkor könnyebb!Tudom ez sokaknak humbuk, de nekem ez is bevált!
Én is 100 kg felett voltam,terhesség alatt nem híztam,de már kiskorom óta túlsúlyos voltam. Most,második gyerkőcöm születése után kezdtem fogyózni, eddig 10 kg ment le,de nem is akarok 50 lenni,a 75 körüli nekem teljesen jó lenne.
Nekem eddig az vált be,hogy este 6 után nem eszem,délután igyekszem kerülni a szénhidrátban gazdag kajákat,és azért próbálok 1200-1500 kcal alatt maradni. Máskor is fogytam már így,de sajna sűrűn abbahagyom,és vissza is jön,jobban kéne figyelnem,tényleg egy életmódváltás a megoldás,nem a hosszabb-rövidebb ideig tartó kúrák,persze ezt könnyű mondani,sajna nem büszkélkedhetem túl sok akaraterővel.
A "kedves" 59%-os válaszolóval meg ne törődj,még az evésben talált öröm is jobb,mint a mocskolódásban talált öröm.
Kedves Kérdező!
Szerintem te nem kioktatást hanem segítséget,tanácsokat kérsz ezért nem is értem sok válaszoló véleményét.A lényeg,hogy először agyban kell eldönteni és a legtöbb helyen el is mondják,hogy 70% az étrenden és 30% a sportoláson múlik.Szerintem próbálj kevesebbet enni de semmiképpen se koplalj mert utána a duplája jön vissza rád.A sportot első körben meg szerintem kezdhetnéd otthon annyi otthoni fitness kazi van már.
Én kívánok sok erőt és kitartást neked!
Én csak végig olvastam a kommenteket, nem írtam semmi eddig, de iszonyat elfutotta az agyam a köd, hogy néhányan mennyire rosszindulatúak tudnak lenni!!!!
"A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:20"
Itt most konkrétan rá gondoltam.
Hogy írhatsz ekkora baromságokat? Azért kérdezett, mert le akar fogyni, tenni akar a túlsúlya ellen, te meg itt osztod neki az észt az önzőségről, meg hogy meg fog halni. Mond, normális vagy te? Szerintem neked van zavarod, nem is kicsi.
Én 17 kilót híztam a terhesség alatt. 56 kilóról indultam, ma 3 hónapja, hogy szültem és 58 kiló vagyok.
Epe kövem lett a terhesség alatt, ezért zsír, fűszer és cukor mentes diétát kellett/kell folytatnom. Na ennek köszönhetően hamar lement 15 kiló. 50-re szeretnék lefogyni, mert már a terhesség előtt is volt rajtam néhány plusz kiló. Egyszer már fogytam Norbi update diétával 8 kilót. Nem tartottam be betegesen a dolgokat, de nagyon odafigyeltem, mikor mit és mennyit eszem, mellette természetesen mozogtam.
Próbáltam a t. diétát is, de a 3. napon derült ki,hogy terhes vagyok, így arról nem tudok nyilatkozni, de kolléganőmnek segített, lehet elkezdem majd én is újra.
A lényeg, hogy legyél kitartó és ne add fel! A hormonok már rendben vannak? Mert ha még mindig zűr van odabent, akkor nem lesz sikeres egyik fogyókúra sem.
Sok sikert!
Kedves A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:20!!!
Te meg inkább nyiss magadnak egy "Hogyan ócsároljunk és bántsunk meg másokat?" fórumot és éld ki ott magad. Ja, és nyugodtan pontozz le, mert nem zavar. :)
R. R. fanok jobb lenne ha távoznának innen...
Önző? Megvan a baba, most szeretne dolgozni azon, hogy lefogyjon. Nem láttad kedves válaszoló???
na mindegy
kérdező!
Nekem terhesség után tényleg a 90 napos vált be. Igaz, nehezítetten, azaz minden gyümi nap után lénap jött, és szűzteát ittam. 3,5 hónap alatt kb 16-18 kilót leadtam, és simán tartottam is utána, nem jött vissza.
Nekem kellenek ilyen szabályok, hogy sikerrel járjak. Nekem nem elég, hogy este nincs vacsi. egyrészt nem fogyok, másrészt sokkal könnyebben mondom azt akkor, hogy na csak most az egyszer... 90 naposnál nem mertem bűnözni. Az első bűnözés után már csak kb 1 hétig csináltam, és minden össze is omlott.
csináltam anno egyszer a 7 és 17 italporral is. Itt megveszed ezt a port, és reggel, délben ez a kaja (tejjel keverve), vacsi meg elvileg mindegy. Akkor 2500 volt 5 napi adag. De vacsira sem nagyon ette szénhidrátot, így 2 hét után szédülni kezdtem, de egyébként ez is bevált.
Van az a herbalife ital, az is hasonló, ott meg ebédet lehet inni, ezt anyós itta, állítólag jó.
Mikor terhesség után nekiálltam, én is úgy csináltam, hogy megvártam, míg jó egy 10es lement, addig nem volt torna, mert szét is ment volna a térdem. Most újra ez vár rám, de én is önző vagyok, mint te, akartam a babát :) És ez nálam hízással jár, ha figyelek a kajára, ha nem. Meg közben kiderült a pajzsmirigy alul működésem is, gondolom ez is hozzájárul a hízáshoz.
14:20as az állam leesett...
Ha tudod hogy ez milyen mert nővérednek is hasonló problémája volt akkor tudod hogy miről beszélsz... Ezek szerint kézen fogva fordulhatunk fel tesóddal együtt (mert az állandó fekvéstől nem hiszem hogy fogyott volna ő is... másrészről ha ő is csak annyi jó dologgal volt megáldva terhessége alatt mint én akkor őt is császározták ami után nekem kijelentették hogy 6 hónapig nincs tornázgatás mert lehet hogy nem veszem észre(nem érzem mert nem fáj már) de a méhemet is dolgoztatom a sportolással, ugyanis akkora még szülés után mint egy zsák és a későbbi terhességnél hegszakadást idézhet elő ami alatt ha itthon kezdek vajúdni 10 perc alatt elvérezhetek (a méh az egyik legvérzékenyebb dolog a szervezetedben)... stb de biztos tudod ezeket is) Azért szeretnék lefogyni mert még egy babát szeretnék (tehát a te álláspontod szerint már 3 ember életét fogom tönkretenni) nos a fájó igazság hogy neked ugyanakkora esélyed van mint nekem... Nekem a súlyom miatt neked mert esetleg vezetsz közlekedsz stb... Te ugyanúgy az 50%oddal ébredsz reggel mint én... A férjem és a gyerekem mindennél jobban érdekel :D Páromért is az életem adnám bármikor mint a gyerekemért is (főleg)... Szerintem te ne oktass ki engem mert nincs szükségem se dokira (nem történtek vele feldolgozhatatlan események se semmi más amiért dilidokihoz kéne járnom... nem vagyok kényszeres "zabáló" a lelki egyensúlyom is tökéletes szerencsére és boldog életem van) A változtatásra csak az képes aki boldog és tisztán látja magát! Lehet engem önzőnek nevezni meg minden másnak is... Ha gyermek utáni vágy önzőség... Nekem 6 hónapom volt eldönteni hogy mit akarok... elmentem kivizsgáltatni magam mert hormonzavaros vagyok/voltam ott azt mondták hogy ha a gyógyszeres kezelés mellett nem esem teherbe (ami fél év volt pont) meddőségi központ... Nem volt időm fogyókúrázni (szerencsére) Nem fog a Fiam árván maradni nem kell féltened se az én egészségem se a gyerekem és a párom lelkivilágát... Le fogadnám viszont hogy te még csak babát vársz vagy nem vagy anya (vagy a harmadik lehetőség hogy nincs férfi az életedben)... Szerintem biztos jól sejtem mert a terhesnők (a legtöbb vagy aki "frissen szült") vannak így megzavarodva agyilag és egymást ócsárolják jó dolgukban... Ez még mentő őv lehet számodra.. De ha nem és én tévedek akkor közösen sajnálhatjuk egymás családját ... Én itt segítséget kértem más anyukáktól hogy normális válaszokat adjanak kinek mi segít, de te nem tudsz normálisan válaszolni (kicsit lepontoztak már egy páran az előző kommentjeidben)... Itt kértem segítséget mert az ismerősők között nincs olyan aki ilyen vagy hasonló helyzetben lenne (és ami egy kicsit bunkó kijelentés ebben a "válsággal" sújtott időszakban nekem a pénz szerencsére nem akadály egy egy drágább fogyókúrához vagy egy gyökeres életmód váltáshoz) Ötleteket várok és olyat eresek ami nekem a legjobban testhez álló
14:08!
Értem melyik de nekem se hagyta kiírni... a laura megmondja :D:D:D
14:34, 14:42, 14:44 Köszi nektek is!!!
Mi ez a kalória számlálás?
90 napos diétánál nem csak egy hónapban 1 víznap van? Akkor meg ha szűzteázol annak jó lehet a hatása :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!