Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 127 kiló vagyok és 170 centi!...

127 kiló vagyok és 170 centi! Szeretnék ezen változtatni hogyan tegyem? Veszélyeztetett terhesként szedtem fel 36 kilót le akarom adni mindet (ennyi a minimum) novemberig!

Figyelt kérdés

Olyan módszer kellene nekem ami bevált neked/ nektek...

Nem 90 napos meg Atkins Hanem ahogy te fogytál szülés után...

Terhességemet megelőzte gyógyszeres kezelés (nem lehetett volna babám) aztán 6 héttől kezdve veszélyeztetett voltam nem mozoghattam napi 4 órát se... Előtte aktívan sportoltam de most ezzel a súlyfelesleggel nem merem elkezdeni semmit (féltem a térdem bokám stb).

2011. jún. 23. 13:41
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sorban válaszolok de először is Köszönöm mindenkinek a kedves válaszokat és jó tanácsokat már most sokat segített!!!

16:39!

De igen mondta a doki hogy ez állhat a hátterében elméletileg 1-2 hónapos aktív kórházi kezeléssel haza járás nélkül be tudnák állítani de azt egy pici gyerek mellett se én se más nem tudja megtenni (nekem nincs kire bízni főleg nem 1 hónapra...) A pajzsmirigy vérvétel holnap van a meg egy ismétlő hormon vizsgálat mert az előző nem lett jó (ízesített vizet ittam az meg cukor tartalmú és ez nem jutott eszembe :S )...

16:56

Tudom hogy a hízás-fogyás nehezíti a teherbe esést de én már amúgyis hátránnyal indulok sajnos amúgy ha erre a súlyra mégegyszer ne adj' isten veszélyeztetett terhes leszek akkor lennék vagy 160 kiló... Tiszta nőies alkatom lenne :D

KEDVES MÁSODIK!

20 perc az elipszisen és lógna a lelkem is... Keményen nyomod így elsőre de végülis csak így használ... Lihegni megállsz vagy szigorú 20 perc és utána "borulsz le a gépről" (már magamból kiindulva mert én tuti leszédülnék)

21:37

Bevállalós vagy, de nem rossz ötlet!

2011. jún. 23. 21:52
 32/68 anonim ***** válasza:
Ha elfáradok közben, akkor lassítok a tempón, természetesen nem végkimerülésig nyomom. Túlzásba nem viszem, meg akarom érni a nyarat. :)
2011. jún. 24. 07:03
 33/68 anonim ***** válasza:
En is kaloriat szamolok. 59 kilo voltam terhesseg elott, most is ez az almom. Meg 15 kg pluszom van (eddig 3 kg ment le). Amugy nem vagyok kover igy sem de nem tetszek igy magamnak :(
2011. jún. 24. 07:31
 34/68 A kérdező kommentje:
Mi ez a kalória számlálás? Hogy van ez? Mit esztek mennyit? Mindennek a kalória értékét számoljátok és mennyit lehet enni egy nap (kalóriában számolva)? Milyen kalóriatáblázattal számoltok? Mintaétrend? Annyian írtátok már de erre senki nem válaszolt...
2011. jún. 24. 12:00
 35/68 anonim ***** válasza:

Szia!

Utolso valaszolo vagyok.

Nagyjabol ez a lenyege:

[link]

Az interneten van kaloria tablazat ahol megnezheted,hogy mibe mennyi kaloria van.

En volt hogy csak napi 1000 kaloriat ettem es megsem maradtam ehes.

En delelott ettem neha kenyeret , zsomlet de delutan inkabb csak salatat, feherjet. Salatabol ehetsz amennyit akarsz, keves a kaloria benne.

En ugy csinaltam,hogy szenhidratot inkabb delelott ettem, delutan mar nem.

Volt egy fogyo naplom amibe leirtam minden nap mit ettem.

Pl. reggelire egy tal muzli, tejjel, Tizoraira egy banan. Ebedre altalaba csirke mellbol csinaltam olyat,hogy oliva olajon megpiritottam egy kis hagymat, ra a csirkemell daabok, paprika, brokkoli zoldsegek. Felengedtem egy kis vizzel es megfoztem oket. Ebbe sincs sok kaloria. Delutan uzsira egy alma, vacsira pedig salatat ettem mindig.

Ezzel a fogyokuraval lehet valtpzatos etrendet folytatni es ehes se vagy soha. Nem kell koplalni, egyszeruen figyelni kell mibe mennyi kaloria van es arra is,hogy melyik napszakba mit eszel. En itt is tartottam azt,hogy 6 utan ne egyek semmit. Ha nagyon ehes voltam ettem egy puffasztott rizs szeletet.

Bocsi,hogy ilyen hulyen irtam le. Olvass utana a neten mert biztos talalsz olyan leirast ami erthetoen leirja az egeszet.

Sok szerencset a fogyashoz.

2011. jún. 24. 22:06
 36/68 anonim ***** válasza:
16%

"nem kell messzire utaznod csak monorig"

Honnan a fenéből veszed, hogy Monor közel van hozzám??? Lehet, hogy 5000 km-ről írok. Tudod: "világháló"! Felhívnám a figyelmedet az összetett szó első tagjára: "világ".

"A kérdező kommentje:

ja mielött kötekednél..."

Innentől kezdve már csak magaddal beszélgetsz? :O Fárasztó egy nő lehetsz, ha úgy is beszélsz, ahogy írsz. A központozás és a vesszők teljes hiánya, az egész hsz-t egy bekezdésbe, szinte fojtogatja az embert. Otthon gondolom nemigen lehet melletted szóhoz jutni, maximum éjjel, amikor alszol. Ezen jó lenne, ha változtatnál; mindenképpen a javadra válna.

"..de lehet a százalékod itt csak az intelligencia hányadosodat mutatja nekünk!"

Innentől kezdve nem lehet téged komolyan venni, mert átmégy személyeskedésbe. A százalékom pont annyit jelent, amennyit jelent: azt, hogy a hozzád hasonló korlátolt emberek az igazságom kimondásáért szépen lepontoztak. Fölösleges cinikus köröket futni, és párhuzamokat vonni e szám és az intelligenciahányadosom között, ugyanis a kettőnek – ahogyan azt te is nagyon jól tudod –, az égadta világon semmi köze egymáshoz. De ha már itt tartunk, elmondhatnád, hogy _melyik_ intelligenciára gondolsz? Mert tudod többféle van. (Vagy nem tudtad?)

"AZt hittem rejtett üzenetet írtam az előző posztban hogy nem tudod felfogni a betűket de hátha hangosan olvasva sikerül ha nem megy úgysem akkor próbáld szótagolva (vagy ha végképp nem sikerül kérj meg valakit hogy magyarázza el a szavak jelentését és kapj elő egy nyelvtan könyvet is mert mondat elemzésből ülj le fiam, egyes! kategória"

"Azt" kis z-vel; "hittem" után vessző; "posztban" után vessző; "betűket" után vessző; "sikerül" után jöhet egy pont vagy egy pontosvessző; "úgysem" után vessző; "sikerül" után vessző; "valakit" után vessző; "jelentését" után vessző; "nyelvtan könyvet" helyesen "nyelvtankönyvet"; "is" után vessző, "mondat elemzésből" helyesen "mondatelemzésből", "ülj le" után vessző, a komplett kifejezést amúgy nagybetűvel indítjuk és a mondatban idézőjelek közé tesszük, tehát háromszorosan is hibás.

Ez egyetlen mondaton belül 15 hiba, akárhogy is számolom (nem én kezdtem a helyesírásodat firtatni, de ha már feldobtad a labdát, nem állom meg, hogy le ne csapjam...), tehát magyar érettségi bukta erősen, úgyhogy elgondolkodhatnál rajta, kettőnk közül kinek is lenne nagyobb szüksége arra a nyelvtankönyvre. (Bár ami azt illeti, abból még nem tanulta meg sem az írást, sem az olvasást senki – amint azt a te példád is mutatja.)

2011. jún. 25. 23:45
 37/68 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi,de szerintem túl sokat vársz magadtól.Kilenc hónap alatt kapkodtál fel 36 kilót.Szerinted reális,hogy lemegy ez novemberig?Egyél sok zöldséget,gyümölcsöt,kerüld a szénhidrátokat,fogyassz sok fehérjét,és majd ha lement minimum 20kg akkor nekiállhatsz újra sportolni mint régen.

2011. jún. 26. 06:00
 38/68 A kérdező kommentje:

JUHHÉÉÉ!!!!!!!!!

Megint egy buta ember...

A százalékod nem az (általad vélt) igazságérzeted takarja....

Hanem a stílusodat az emberekhez való hozzáállásodat! :D Személyeskedésről Te pont nem beszélhetsz... Szerintem Te voltál az első aki személyeskedett mikor pszichológushoz küldtél (amit törölt is a gyakorikerdesek.hu) ...

Direkt félre értelmezted azt amit írtam az előző kérdésre adott válaszomnál is és itt is! Mindenki válaszolt a kérdésemre ahogy tudott (normálisan)!

Tőlem meg lehet szólalni még egy vita közben is mert szeretem meghallgatni más érvelését is! Te vagy az aki nem tűri más véleményét! Ezek az emberek k.urva mérgesek a világra (meg magukra is)!

Ezt csak onnan tudom hogy én is voltam ilyen (mint te, akkor én is azt mondtam hogy ez az én igazságérzetem!) de ez csak a stressz és az volt hogy olyan helyzetben éltem ahol uralkodtak rajtam... Másokon vezettem le mindent ami bosszantott (mint Te)... Tiszta vicc máson/másokon látni hogy milyen voltam én is míg meg nem született a fiam, majd Te is lenyugszol...

Ja és a világháló :D Tudom hogy mi az, lehet te Angliában ülsz vagy franciáknál vagy németeknél és pont ezért ezek az anonim oldalak azok ahol neki mernek esni egymás torkának az emberek mert tudják hogy nincs következménye, arc nélkül tehetnek meg mindent amit otthon nem mernek! Vicc :D

Remélem már nem írsz mert ezt a választ is igyekeztem nagyon normálisan írni!

2011. jún. 27. 07:36
 39/68 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Pajzsmirigy vizsgálat eredmény nagyon tré... Ma megyek a gyógyszarjaimért... Nőgyógyászati hormon lelet nincs még meg de ezek szerint már az se lesz jó...

2011. júl. 11. 11:26
 40/68 anonim ***** válasza:
Szia,van egy ötletem,ha gondolod,mindig irj ide nekünk,hogy állsz,hogy haladsz,akkor is ha épp eleged van a iétából,és mi majd biztatunk!Mit szólsz? :-)
2011. júl. 11. 12:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!