Megszülettek a 22-re kiírt babusok? Az enyém még mindig a hasamban. Nem tudom mikor akar kibújni...
Nem is érzek semmit, de nagyon sokat ficánkol, mint mindig. A tiétek is ilyen kis ficánkolós?
Kitartást mindnyájunknak!
2011. jún. 23. 01:14
22/27 anonim válasza:
Jó reggelt! Én vagyok,aki 22.-re van kiírva! Nincs még baba!!! :((( A tegnapi ctg nem mutatott fájást, az éjszakát átaludtam, most sincs semmi különös! Még délelőtt megyünk ctg-re, hát remélem,ha már a kórházban vagyunk, kedvet kap a kislányunk! Szorítsatok! Kitartást mindenkinek!!! :)
2011. jún. 23. 07:42
23/27 anonim válasza:
Sziasztok 23 ra vagyok kiírva ma voltam dokinál de sajna semmi a méhszáj még mindíg zárt és a kisasszony nagyon sokat ficánkol a ctg sem mutatott tegnap semmi szülésre utaló jelet hétfőn megint ctg de remélem már nem kell mennem :) ha nem lesz meg jövö hét csütörtökig akkor befektet a dokim csütörtök reggel és egy hétre rá indítják de remélem nem lesz rá szükség mert addigra már itthon szeretnék lenni a picivel :) kitartás mindenkinek és ne feledjétek ma éjszakára és holnapra 10 fok lehűlést mondanak :) remélem az majd segít rajtunk mert én már nagyon nem bírom
2011. jún. 23. 10:25
24/27 anonim válasza:
07:42 vagyok
A ctg nem mutatott fájást sajni, holnap megint menni kell! A dokim megvizsgált, csinált méhszájvizsgálatot, kb. másfél ujjnyira vagyok nyitva, valamint ellenőrizte a magzatvizet, tisztának találta. Szerinte szépen alakul minden, jó esélyekkel megyünk a természetes szülésnek! Hát továbbra is bízom a hidegfrontban!
40+1 hkm
2011. jún. 23. 14:56
25/27 anonim válasza:
Ki babázik azóta? Milyen volt a szülés? Meséljetek!
37 hkm
2011. júl. 3. 20:22
26/27 anonim válasza:
Tuti megszültetek! :D Gratulálok! Majd meséljetek!
Az én kislányom is betöltötte 24.-én az első életévét. :D De elrohant ez az év! Élvezzétek ki minden pillanatát amíg ennyire picik! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!