38 hetes kismamik hogy vagytok?
Szia!
Én pont 1 éve voltam 38 hetes terhes, de mintha tegnap történt volna! Rettenetesen vártam már a szülést, és nagyon türelmetlen voltam már. Rengeteget jártam pisilni, és menni alig tudtam már. Nagyon érzékeny voltam, minden sírtam. :D
Te hogy vagy? Mikorra vagy kiírva?
Jajj kedves Kérdező! Nem jó,h ennyi problémád van így a vége félé! Nekem az eleje volt nagyon húzós. Most vagyok 38+3 hetes. Sokat pisilek,hamar elfáradok, nyűgös vagyok, dagad kezem-lábam, sok a víz, én is szeretném már magamhoz ölelni a picit. Első babás vagyok,kislányt várok. Igazából annyira még nem izgulok a szülés miatt, biztos,mert nem tudom mi vár rám!? Inkább azon izgulok, el tudom-e majd látni a kislányomat,jól csinálok-e mindent? Egy-két hete éreztem először tehernek ezt az állapotot,addig nagyon fitt voltam. Aludni max hajnalig birok, utána csak forgolódás van. Étvágyam jobb,mint valaha! :) És 20 kg plusznál járok! Hát röviden ennyi!:)
Könnyű szülést Nekünk!
17:32 vagyok
Én a 36. héttől egy ujjnyira nyitva vagyok. Akkor azt mondta a doki,h szerinte nem húzzuk a végéig. Dehát mindjárt vége! 11 nap papírforma szerint. Szerintem a jövőheti hidegfront meggyorsítja. Nekem már most kezd fájni a fejem,sajnos migrénes vagyok! Ettől félek a legjobban!
Szia!
38. hetet töltöttük ma, 26-ra vagyok kiírva, dokim utolsó jóslása szerint még 10 napot leszünk együtt, ami tegnap lejárt, de nyoma sincs a bébimnek...pedig már akkor is szép nagy volt, lepény III. fokban érett, méhnyak rövidült, méhszáj felpuhult..jóslók is voltak, már majdnem izgatott lettem, mert 10 percesekre rendeződtek múlt hét szombaton, aztán hajnali 2kor mintha elvágták volna őket..a derekam leszakad, valamint olyan érzésem van, mintha mindjárt megjönne a bajom..ha nem tudnám, hogy lehetetlen, 5 percenként futkoznék ellenőrizni, hogy vérzek-e már...amúgy éjszaka már 5x járok pisilni, aludni nuku..lábam, kezem dagad...én már nagyon szeretném, hogy kibújjon:D:D
Pont két éve ezen a napon szültem a kislányomat,és pont betöltött 38.héten.
Emlékszem,előtte nap nem tudtam enni,állandóan takaritottam,fájt mindenem...már nagyon vártam a szülést:-)) Ugy éreztem magam,mint egy bálna,folyamatosan neki ütköztem a hasammal valaminek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!