36-37-38 hetes kismamik! Mi újság veletek? Hogy vagytok? Írjatok mi újság? Hol fogtok szülni? 37 hetes kismami
Én 36 hetes vagyok és az István kórházban szeretnék szülni. Első babánk, úgyhogy nagyon izgulunk, és nagyon várjuk már! A terhességet jól bírom, szerencsére eddig nem volt gondom. Mostanában kezdett el szurkálni a hüvelyem, de elég gyakran :S Ja és nyitva vagyok már egy ujjnyira :) Remélem kicsit előbb kibújik a kisasszony!
És veled kedves kérdező?
Úgy látom, moira!, hogy veled lehet hogy egyszerre fogunk szülni és ugyanott! Én is 36 hetes vagyok és az Istvánban fogok szülni!! :-))
Mi megvagyunk, csak a derekam szakad le néha, a szeméremcsontomnál meg van amikor a farokcsontomnál vagy minél szokott néha fájdogálni.. Kb mintha tágulna a medencém :-) Nekünk is első baba és kislány lesz! nem is tudom, hogy örülnék-e neki, ha időre születne, mert vizesedem, nem nagyon tudok kényelmesen(hason) aludni, és a mellkasom mintha szorítanák, ha a jobb oldalamon alszom.. Minél közelebb van júli 28, annál inkább be vagyok tojva! :-)
Boldog babázást! :-)
38+2 vagyok, első baba, kisfiú és nagyon várjuk már!!! Már egy blogot is nyitottam a nagy várakozásban, de még nem nagyon merek semmit írni :D:D
Minden készen áll, csak várunk, várunk...minden jelre figyelek, vajon ez már a szülés jele-e, de mindig elmúlik :/...
Magas a vérnyomásom, most gyógyszerrel beállt, vizesedek nagyon , egész nap feküdnöm kéne, de nem bírok, már többször átvasaltam a pelenkákat és néhány ruhácskát, ágyneműt, állandóan rendezkednék, már egyre türelmetlenebb vagyok, és szeretek az utóbbi néhány hétben egyedül lenni, max. a férjemmel kettesben :).
Már annyira be vagyok zsongva, hogy -mivel a gyerekszobán már nem tudok mit alakítani, most az egész nappalink kicserélésén gondolkodom :D:D, szóval őrület....pedig most újítottuk fel a lakást
:D
Szal, lehet a nagy várakozásba már belegágyultam :D
Kedves kismamák! Köszönöm a válaszaitokat!
Én 37 hetes vagyok és már nagyon várom, hogy meglegyen az én kicsi lányom! Nekem is egyre nehezebb már a mozgás, eléggé vizesedek na és a vérnyomásom is magas annak ellenére, hogy szedek rá gyógyszert. Bár az időjárás nagyban befolyásolja.
Székesfehérváron fogok szülni júli 12-re vagyok kiírva.
Könnyű szülést kívánok mindenkinek!
Mennyi a vérnyomásod gyógyszer mellett?
Én napi 3x1 Dopegyt-et szedek, beállt 120-130-ra, de az utóbbi két napban bizony megnt magasabb: 135-145 között mozog.
Az orvosom azt mondta, az időjárás is rátesz, nem kell megemelni az adagom, az a lényeg, hogy 160-ig ne menjen.
Egyszer már feküdtem bent a kórházban emiatt, most kontroll, holnaptól újra be kell feküdjek. De remélem már nem egyedül jövök ki :))))
Nálad mi a helyzet?
Nekem amikor befeküdtem:
- 24 órás vérnyomásfigyelés (a műszer alvás közben is rajtad van)
- 24 órás vizeletgyűjtés -> megnézik, van-e benne fehérje
- és egy gyümölcsnap (vizesedés ellen, csak gyümölcs és mentes víz, ágyban fekvés. Megmértek, rólam így lejött egy nap alatt 9 kiló víz!!!)
Emellett reggel és este szívhangfigyelés, NST, CTG.
A 24 órás vérnyomásméréshez volt szerencsém gyermekkoromban, de utána rendbe jött a vérnyomásom. Mióta terhes vagyok azóta megint magas lett. A vizeletet elég sokszor nézik, még nem volt gond vele, remélem nem is lesz. A vizesedés eléggé durva, de ha hidegebb van akkor kicsit lelappad a lábam, amitn melegszik
úgy újra szépen megdagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!