Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38 hetes kismamik hogy vagytok?

38 hetes kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 13:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Tegnap 17:32 vagyok

Hát nem mondanám h jól vagyok. Tegnap este óta iszonyat migrénem van,pedig azt hittem megúszom már a szülésig. Elvileg nincs melegfront,de akkor én mitől szenvedek egy napja? Lassan mehetek az ügyeletre felvenni az injekciómat,amit ilyenkor kapok,mert gyógyszert nem merek bevenni és ez gyorsabban hat. Én azt hittem,ettől a melegfronttól megszülök és nem a fejem miatt fogok szenvedni! Csak a babócámat sajnálom, remélem ő nem szenved odabent. Ezt a másfél hetet csak kibírjuk valahogy!

38+4 hkm

2011. jún. 12. 17:20
 12/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szintén 38 hetes vagyok:)

Én elég jókat alszom, nem vizesedem, 5 kilót híztam csak (pedig 49/168 kezdtem)...szóval annyira nem panaszkodhatom.

De sajnos már sétálni/takarítani/mozgolódni nem igazán tudok, mert fájni kezd a méhem és le kell pihennem. A baba feje annyira lent van, hogy amikor mozgolódik szó szerint csiklandozza a hüvelyem (remélem ez normális) és mindezzel egy időben iszonyatosakat rúg a bordáimba/gyomromba és ki tudja még pontosan mibe...ez már sokszor annyira kellemetlen, hogy jajgatnom kell.

A hasam mindig kemény...igazából nem tudom mi az a keményedés. Egy hete 1 centire nyitva voltam, nem tudom ez azóta mennyit változhatott. Sajnos antibiotikumot szedek gomba miatt...de ez sem egyedülálló dolog a legvégén. A múlt héten annyit mondott a doki, hogy nem lepődne meg, ha hamarosan szülnék...

Én bár meg fogok lepődni, de már mennék...izgatott vagyok tele sok-sok kérdéssel és persze egy egészséges félelem is társul az érzéseimhez, mivel első baba.

Mindenkinek kitartást kívánok és sok-sok szép emléket az érkezésük kapcsán!

2011. jún. 13. 19:40
 13/27 anonim ***** válasza:

sziasztok!én 26-ra vagyok kiírva és bár eddig remekül bírtam magam most kezd telelenni a cipőcském... alig alszom-(tegnap megvolt az utsó otthoni nagytakarítás és generál magamon is-)

nekem 2 hete megint visszazárt a méhszájam 3. szorra is így nem tudom mire számítsak,de nem bánnám már mert ez a várakozás ......

könnyű szülést mindenkinek!

2011. jún. 14. 12:42
 14/27 anonim ***** válasza:
hogy vagytok csajok?
2011. jún. 17. 13:03
 15/27 Andrea1987 ***** válasza:
én 38 hetes vagyok 30-ra vagyok kiirva és már jo lenne tullesni a szülésen.már alig várom hogy megszülessen a kisbabánk ,már nagyon türelmetlen vagyok már azt se bánnám ha ma mennem kéne.Bár mégcsak 2100 a méhszájérték.
2011. jún. 17. 13:55
 16/27 anonim ***** válasza:

Én vagyok kiírva 22.-ére,a migrénes!!! Ma voltam ctg-n,nem volt jele a szülésnek! Szerdán megyek megint! Akkor leszek kerek 40 hetes. Pedig ma is vittem a bőröndöt,hátha történik valami! De nem! Vasárnap hidegfront,szerdán pedig meleg! Majd eldönti mikor jön, de már nagyon várjuk! Szeretnék már egy jót hason aludni! :)

39+2 hkm

2011. jún. 17. 14:27
 17/27 anonim ***** válasza:

együtt érzek Veled 2migrénes"kismama

én is mennék már .... na majd a frontok-)

2011. jún. 17. 16:30
 18/27 klixa ***** válasza:

Szia,

én elvileg szerdára, azaz 22-re vagyok kiírva...Már egy hete nem alszom, mert az éjszakai alvás nem megy, így napközben pótolom amit tudok. Fáj a lábam, folyton ennék, a kis albérlőm pedig hatalmas bulikat rendez még mindig, úgy tűnik a kislegény nagyon jól érzi magát odabent... Rengeteget mozog, ha pedig megnyugszik végre, akkor jön a lábfájás..:(

Ma megyünk ctg-re, de van egy olyan érzésünk, hogy még egy ideig marad a pocakomban, és 27-30 között bújik ki.

Csodás és könnyű, szülést mindenkinek.

2011. jún. 20. 05:09
 19/27 anonim ***** válasza:

Örömmel hallom hogy nemcsak az én fiam élvezi az albérletét-)

bár aludni tudok de óránként pisilni járunk ...

most meg olyan "rosszul "érzem magam fájdogál a hasam meg áááááááá már minden baj-)

holnap ctg

talán majd a szerdai melegfront-)))

kitartás mindenkinek

2011. jún. 20. 10:29
 20/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Akkor még mindenki egyben,aki eddig írt? Én vagyok a migrénes, 22.-re kiírva. Semmi jel sincs, az én kislányom is élvezi az "albérletet"! Reggel vidáman ébredtem,kialudtam magam, délelőtt főztem,mostam, tehát elvagyok. Talán tényleg a szerdai hidegfront lesz a befutó! És akkor már talán hétvégére itthon lehetnénk! De jó lenne! Én is sokat pisilek,éjjel is voltam kb. 4x,de sikerül visszaaludnom. Na minden jót Nektek! Könnyű szülést, és írjatok!!!

39+5 hkm

2011. jún. 20. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!