38 hetes kismamik hogy vagytok?
Tegnap 17:32 vagyok
Hát nem mondanám h jól vagyok. Tegnap este óta iszonyat migrénem van,pedig azt hittem megúszom már a szülésig. Elvileg nincs melegfront,de akkor én mitől szenvedek egy napja? Lassan mehetek az ügyeletre felvenni az injekciómat,amit ilyenkor kapok,mert gyógyszert nem merek bevenni és ez gyorsabban hat. Én azt hittem,ettől a melegfronttól megszülök és nem a fejem miatt fogok szenvedni! Csak a babócámat sajnálom, remélem ő nem szenved odabent. Ezt a másfél hetet csak kibírjuk valahogy!
38+4 hkm
Sziasztok!
Szintén 38 hetes vagyok:)
Én elég jókat alszom, nem vizesedem, 5 kilót híztam csak (pedig 49/168 kezdtem)...szóval annyira nem panaszkodhatom.
De sajnos már sétálni/takarítani/mozgolódni nem igazán tudok, mert fájni kezd a méhem és le kell pihennem. A baba feje annyira lent van, hogy amikor mozgolódik szó szerint csiklandozza a hüvelyem (remélem ez normális) és mindezzel egy időben iszonyatosakat rúg a bordáimba/gyomromba és ki tudja még pontosan mibe...ez már sokszor annyira kellemetlen, hogy jajgatnom kell.
A hasam mindig kemény...igazából nem tudom mi az a keményedés. Egy hete 1 centire nyitva voltam, nem tudom ez azóta mennyit változhatott. Sajnos antibiotikumot szedek gomba miatt...de ez sem egyedülálló dolog a legvégén. A múlt héten annyit mondott a doki, hogy nem lepődne meg, ha hamarosan szülnék...
Én bár meg fogok lepődni, de már mennék...izgatott vagyok tele sok-sok kérdéssel és persze egy egészséges félelem is társul az érzéseimhez, mivel első baba.
Mindenkinek kitartást kívánok és sok-sok szép emléket az érkezésük kapcsán!
sziasztok!én 26-ra vagyok kiírva és bár eddig remekül bírtam magam most kezd telelenni a cipőcském... alig alszom-(tegnap megvolt az utsó otthoni nagytakarítás és generál magamon is-)
nekem 2 hete megint visszazárt a méhszájam 3. szorra is így nem tudom mire számítsak,de nem bánnám már mert ez a várakozás ......
könnyű szülést mindenkinek!
Én vagyok kiírva 22.-ére,a migrénes!!! Ma voltam ctg-n,nem volt jele a szülésnek! Szerdán megyek megint! Akkor leszek kerek 40 hetes. Pedig ma is vittem a bőröndöt,hátha történik valami! De nem! Vasárnap hidegfront,szerdán pedig meleg! Majd eldönti mikor jön, de már nagyon várjuk! Szeretnék már egy jót hason aludni! :)
39+2 hkm
együtt érzek Veled 2migrénes"kismama
én is mennék már .... na majd a frontok-)
Szia,
én elvileg szerdára, azaz 22-re vagyok kiírva...Már egy hete nem alszom, mert az éjszakai alvás nem megy, így napközben pótolom amit tudok. Fáj a lábam, folyton ennék, a kis albérlőm pedig hatalmas bulikat rendez még mindig, úgy tűnik a kislegény nagyon jól érzi magát odabent... Rengeteget mozog, ha pedig megnyugszik végre, akkor jön a lábfájás..:(
Ma megyünk ctg-re, de van egy olyan érzésünk, hogy még egy ideig marad a pocakomban, és 27-30 között bújik ki.
Csodás és könnyű, szülést mindenkinek.
Örömmel hallom hogy nemcsak az én fiam élvezi az albérletét-)
bár aludni tudok de óránként pisilni járunk ...
most meg olyan "rosszul "érzem magam fájdogál a hasam meg áááááááá már minden baj-)
holnap ctg
talán majd a szerdai melegfront-)))
kitartás mindenkinek
Sziasztok!
Akkor még mindenki egyben,aki eddig írt? Én vagyok a migrénes, 22.-re kiírva. Semmi jel sincs, az én kislányom is élvezi az "albérletet"! Reggel vidáman ébredtem,kialudtam magam, délelőtt főztem,mostam, tehát elvagyok. Talán tényleg a szerdai hidegfront lesz a befutó! És akkor már talán hétvégére itthon lehetnénk! De jó lenne! Én is sokat pisilek,éjjel is voltam kb. 4x,de sikerül visszaaludnom. Na minden jót Nektek! Könnyű szülést, és írjatok!!!
39+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!