Félek, hogy pánikba esek kitolásnál! Más volt így? Végül tudtad uralni a helyzetet?
Figyelt kérdés
Nagyon félek attól, hogy pánikba esek, mikor érzem a babát a szülőcsatornában. Nem a fájdalomtól félek, hanem attól, hogy elakad és baja lesz. :(2011. jún. 3. 11:57
11/14 anonim válasza:
nem fogsz pánikolni, nyugi. koncentrálni fogsz minden erőddel és idegszáladdal arra amit mondanak és szépen úgy fogod venni a levegőt és úgy fogsz nyomni ahogy mondják. az enyémnek ott volt a nyaka körül a zsinór, mégis kint volt pár nyomásból, pedig nem vagyok egy széles csípőjű, a baba 3,6 kg volt, nagy buksival. Persze kellett a gátmetszés is, de amikor az megvolt, utána csak úgy röpült a baba :)
12/14 anonim válasza:
utolsó vagyok. 15:38-as, vicces lehetett :)) Nálunk meg az volt, hogy a tolófájások kezdetén én mondtam el a szülésznőnek is, meg a dokimnak is, meg a férjemnek is vagy 20-szor, hogy nem akarok bekakilni, nem akarok bekakilni! A doki meg mondta, hogy "hát nem akar, nem akar.. mindent azért nem lehet!" - de végül nem tojtam be, csak baromira olyan érzés, mert a baba feszít.
14/14 anonim válasza:
Ne pánikolj, hanem nyomjad, ahogy kérnek a dokik. Magadat szivatod, ha pánikolsz a meló helyett.
Ha nem csinálod amit kell, bizony elakadhat, de ne félj, akkor is kiszedik.
Mondok én neked valamit. Mivel már ilyeneken gondolkodsz, garantálom, hogy nem fogsz pánikolni. Előre tervezett pánik nem létezik, épp ez a lényeg a pánikban. Szóval csak ügyesen.
Ha adhatok egy tanácsot kitoláskor, amikor nyomtál egy nagy hosszút, ahogy kérték, utána ne állj meg és sopánkodj, hanem nagy levegő gyorsan, és mehet a következő tolás. Így nem szívódik visszább a baba picit, hanem halad kifele. Minél többet pihensz közben, mindig kicsit visszább húzódik. És tudod mit ? Miest kijön, csáó fájdalom ez viszont igaz.
Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!