Más is sokat gondolkodik a szülésen 40 év fele?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok,hogy már van vagy vannak gyerekek és mégis vágyik rá,és az érzés olyan,hogy ha most nem,akkor sohasem:(mert kimegyünk az időből:-(2011. jún. 1. 21:39
1/8 anonim válasza:
Én ugyan "csak" 39 éves vagyok(leszek fél év múlva),de mi most "gyártjuk" a 3. babát(2 fiunk van,19 éves,és 3 éves).Én-és persze a férjem is-úgy érzem,hogy nagyon nagyon kell még egy
2/8 A kérdező kommentje:
én is még csak" 38 leszek félév múlva,nekem 19 ,17 éves és 16 hós....de annyira jó volt a harmadik,hogy nagyon nagyon nagyon......:-)
2011. jún. 1. 21:49
3/8 anonim válasza:
Én még csak 20 vagyok, az elsőt várom, de kérlek engedjétek, megosszam, mit tapasztalok a témával kapcsolatban.
Egyik közeli ismerős házaspár 2+3 gimnazista fiú után (mindketten elváltak) úgy döntöttek, 40 felett is közös gyermekre adták fejüket. Iker babáik vannak, és csodálatosan "visszafiatalodtak" visszarázódtak a babás hétköznapokba, és az egész család boldog a 2 picivel, tehát HAJRÁ :)
Sok sikert/Boldog babavárást!
4/8 anonim válasza:
Én is 39 leszek, és nekünk egy van. Én már 2.at sem merek vállalni, valahogy így is olyan furán érzem magam egy 4 éves kislány mellett... Kár hogy nem szültem hamarabb,akkor testvér még belefért volna.
5/8 anonim válasza:
manapság egyre több nőt látok 40 év körül, tolja a babakocsit. Belegondolok abba, hogy közel 60 éves lesz, mikor a gyerek érettségizik.. Lehet, hogy az unokákat már meg sem éri. Persze, egy 30 évesnél sincs semmi garancia rá, de azért nagyobb. Sok nő elmúlik 35 éves mikor észbekap, hogy bakker nincs is családom, gyorsan-gyorsan...Vagy a másik, mikor, alig 1,5 éves baba mellé, gyorsan egy picit.
6/8 TKI Ibolya válasza:
Én 35 éves vagyok.Most 2 hónapos a harmadik gyermekünk de a férjemmel még szeretnénk egy negyediket pár év múlva!Szerintem hajrá ha még szeretnél babát!
7/8 anonim válasza:
40 éves vagyok. Most született a babám, a nagy fiam már 14 éves. Életem legjobb döntése volt. Már sok jó dolog történt velem, de ilyen jó még soha.
8/8 anonim válasza:
Ha nem szülnék 40 éves koromig, akkor azért vállalnék egyet úgy kb. 40-42-ig bezárólag. De ha már van egy vagy kettő, akkor nem szülnék ilyen későn :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!