Szerintetek is teljesen logikátlanul gondolkodik az apám? 13L
A fiúmat látta a városban és rosszul van tőle, pedig teljesen rendes srác, nem is néz ki "huligánnak" vagy egyéb rendbontónak. Az se jó neki, ha egész nap a koripályán vagyok és az se, ha otthon vagyok. Nem szereti, ha a hajamat össze-vissza variálom (nem festem, vagy hasonlók, csak göndörítem, egyenesítem, amilyen kedvem van), vagy rajzolok a kezemre, de azt mondta nyárra megengedné az orrkarikát és szerinte is jó Ke$ha stílusa... Pedig nem is tettem célzást PC-re, mert nagy vágyam. Szerintetek sincs semmi logika benne?
13L
Szia!
Érdekes ember lehet!
Lehet, hogy azt tartja korainak, hogy barátod legyen, és ha nem vagy otthon félt. De ugyanakkor ha otthon vagy, akkor meg az eszi őt, nehogy besavanyodj.
A hajad meg a PC nem fér bele.... a hajadat inkább kellene engednie, mint a PC-t.
De beszéltél már vele, mit miért mond, csinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!