Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek ilyen létezik?

Szerintetek ilyen létezik?

Figyelt kérdés

Tegnap néztem a vészhelyzetet, ahol egy nő ikreknek adott életet, de valamilyen komplikáció lépett fel, és az anya szabályosan megszülte a saját méhét is. Úgy tuszkolták vissza.

Szerintetek ilyen létezik? (meghalt)

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én még nem szültem, de tervbe van, hogy szeretnék, de egy ilyen láttán bizony meg borzong az ember. Nem elég, hogy alpban még nem is vagyok terhes, de nagyon, nagyon félek a szüléstől, és még ilyeneket mutatnak, egy teljesen hétköznapi filmben.

Miért kell az ilyenekkel riogatni az embereket? Ez olyan rossz. Mint ahogy az is amikor a tévét nézi este az ember és egy nő arról beszél, hogy a fogyatékos gyermeke hogyan lett beteg. Mit rontottak el, vagy mit nem vettek észre az orvosok terhesség alatt.

A koporsóban lévő kislányos reklámról meg nem is beszélve. Ilyen esetekben a terhes mamikra miért nem gondolnak? Akinek a legfontosabb ebben az időszakban a nyugalom. Most akkor ne nézzen tv-t esténkét egy órára, mert ilyenekkel tömik az ember agyát. Üljön a vak sötétben?

Mondom, még nem vagyok terhes, majd szeretnék, de mi ez a sok agyrém? Miért kell ezt csinálni????!!!!

2011. jún. 1. 12:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

13:19 Köszönöm,megnéztem.

13:17 Vak angyal..De jót nevettem!

2011. jún. 1. 13:25
 22/28 anonim ***** válasza:
Állítólag valami orvos azt nyilatkozta, hogy a Vészhelyzetbe minden hiteles, illetve tegnap a dokumentumfilmben, ami a film utána volt azt mondta sz iró, hogy minden történet valós eseményen alapult.
2011. jún. 1. 13:27
 23/28 anonim ***** válasza:

ha ennyire ledöbbent egy ilyen műsor, akkor ne nézd. én sem nézek tv-t, mégis teljes embernek érzem magam.

nem egy ilyen fog elriasztani a szüléstől.

2011. jún. 1. 13:29
 24/28 anonim ***** válasza:
Szia! Én is láttam tegnap a vészhelyzetet. Gondolj bele, holnapra vagyok kiírva... Hát nem volt kellemes látni, reggel meséltem is a férjemnek, hogy nem volt valami kellemes látni... DE! Szerintem annak az esélye, hogy ez megtörténjen, tényleg nagyon elenyésző. Nem gondolok a rossz dolgokra, főleg így szülés előtt, nem vonzom be a rosszat. Inkább arra gondolok, hogy gyors, könnyű, problémamentes szülésem lesz, és egy egészséges kisfiúnak adok életet napokon belül. :) Üdv.: 39+6 Hkm
2011. jún. 1. 14:07
 25/28 A kérdező kommentje:

Nos bocs akkor ha hülyén tettem fel a kérdést, de elég sokan félreértettek.

Lényegében csak arra lettem volna kíváncsi, hogy tényleg létezik e ilyen. Ez lelombozza az embert, ami után eszembe jutott, hogy mik vannak még a tévében, ami ilyen hatással vanaz emberekre, és így jutott eszembe ez a reklám, és így húztam fel magam.

2011. jún. 1. 14:17
 26/28 A kérdező kommentje:

A kismaminak!!!

Sok erőt és boldogságot!!! :)

A kategóriáért bocs.

Direkt nem ide raktam a kérdést, hogy ne riogassak egy kis mamát se, de ide tették a családi kapcsolatokból.

2011. jún. 1. 14:23
 27/28 anonim ***** válasza:
38 hetes vagyok és én is láttam ezt a részt de rendesen be vagyok most tojva!!:)
2011. jún. 2. 10:12
 28/28 anonim ***** válasza:

Na jó, azért olyanokat ne írjunk, hogy a vészhelyzet egy kórház átlagos napját mutatja be. Aki szerint így van az még életében nem járt kórházban.

Ekkora fejetlenség még egy sürgősségi osztályon sincsen.

Én dolgoztam már intenzív osztályon is, és mindenki sírva nézi a sorozatot ha véletlenül odakerülnek, mert az egész egy nagy kamu. Hatásvadászat, semmi több.

Az esetek igen, valósak, de az a káosz csak a legrosszabb kórházakra jellemző.

Egy eüs

2011. jún. 2. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!