Tóth Bernadett2 kérdése:
Létezik olyan hogy szülés után lesz hátra hajló a méh?
Figyelt kérdés
Eddig nem mondta a dokim, de ma azt mondta hátra hajló.2011. jún. 1. 16:33
1/5 anonim válasza:
Hallottam már ilyenről, tehát nem elképzelhetetlen.
2/5 anonim válasza:
Igen. Sőt egyre hátrahajlóbb is lehet sajnos nem úgy állnak már vissza a szalagok se.
A harmadik babámat várom és már annyira hátrahajló hogy pár hétig ezt a terhességet se lehetett sima uh val diagnosztizálni mert nem látszott.
Később persze ahogy nőtt a terhesség, már uhztak simán.
3/5 anonim válasza:
Elképzelhető,mert nekem az első terhességemnél nem mondta az orvos,de a másodiknál már igen,hogy hátrahajló a méhem,tehát nekem is közben volt 1 szülésem.Ettől függetlenül könnyen teherbe estem másodjára is,pedig akinek hátrahajló méhe van,az állitólag nehezebben lesz terhes.
Egyébként nálunk ez amolyan családi vonás,mert a tesómnak is hátrahajló a méhe.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Anyumnak is hátrahajló, mégis könnyen esett teherbe. Mindegy,akkor ez nem nagy baj, csak érdekesnek találtam.
2011. jún. 1. 19:27
5/5 sumergo válasza:
Lehet hogy egyébként is hátrahajló volt, csak mivel nem befolyásol semmit, nem mindig említik meg. Azért tudom, mert nekem a régi nődokim mondta, aztán akihez utána jártam, ő nem mondta. Rákérdeztem, és mondta, h hátrahajló valójában, de nem kell ezzel foglalkozni, mert semmit nem befolyásol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!