Létezik az, hogy valaki a szülés előtt pár hónappal, már érezze melyik szülési pozíció lenne számára a legelőnyösebb?
Persze, biztos van ilyen. Én mondjuk meg sem bírtam mozdulni a fájdalomtól meg a hosszú vajúdás is kifárasztott (26óra) Szóval tuti nem lett volna erőm még kapaszkodni valammibe.
Könnyű és szép szülést!
Miért ne?
Nekem semmi nem jött be ezzel kapcsolatban a megérzéseimből. Azt hittem, hogy majd mennyire támaszkodom a férjemre, de majdnem hogy el sem tudtam viselni, ha hozzám ért. Sokkal jobb volt csukott szemmel, befele koncentrálni, és kizárni a külvilágot. Szegény nagyon is haszontalannak érezte így magát-de nem tehettem róla.
Aztán nagyon rossz volt a labdán ülni, menni meg targédia...pedig azt hittem, én majd sétálni fogok vajúdás alatt. Ehelyettt legjobb volt, ha fekhettem.
Én el sem tudom képzelni, hogy más pózban szüljek, mint a megszokott hanyatt fekvés...(bár az elkézeléseim másfele húztak, főleg a medence felé...)
Csatlakozom az igen táborba.
De eszembe sem jutott terhesen hogy milyen pózban fogok szülni,hogy melyik lesz nekem a legjobb.
Sztem teljesen felesleges ezen agyalni, majd ott meglátod és ha lesz erőd hozzá még ki is próbálhatod azt amit elképzeltél magadnak.
Ui: sztem ne nézegess videókat hidd el,én is néztem olcastamsokat de rájöttem hogy teljesen felesleges,csak ráparátzam a szülésre..
Köszönöm a válaszokat:)
Azthiszem kicsit félreérthetően fogalmaztam:DNem tervezgetek semmit,szóval most nem arról van szó,hogy én csak és kizárólag így tudom elképzelni,egyszerűen ösztönösen érzem,hogy fekvő helyzetben abszolút nem tudom majd kinyomni,nemtudom,ez ilyen belső késztetés:D
Nah mindegy lesz ami lesz,a lényeg,hogy bújjon ki:D
Egyébként nem parázok a szülés miatt,igyekszem nem gondolni arra,hogy fájni fog,mostmár csak 10 percenként jut eszembe :D,nem viccelek,ritkán jut eszembe,inkább attól tartok,hogy a Manóm(mmint a párom),nagyon meg lesz sértődve,mert biztos,hogy olyan leszek mint amikor fáj a hasam mensi közben ,olyankor nem szólhat hozzám senki é békén hagynak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!