Szülés utáni depresszió? Szerintetek ez tényleg létezik?
Nekem mikor megszületett a gyerekem, akkor olyan örömet éreztem, hogy eszembe se jutott, hogy van ilyen. Időm se lett volna rá.
És azt gondolom, hegy ez is csak egyfajta hiszti és két nagy pofonnal meg lehetne oldani ezeket a gondokat.
Szerintetek?
Én átéltem és azt mondom bárcsak két pofon megoldotta volna!
Nekem nagyon nehéz időszak volt,fájt a császár helye,nem ment a szoptatás,az egyik percben sírtam,a másikban már vihogtam és úgy éreztem képtelen vagyok mit kezdeni a gyerekemmel.
Ne ítélkezz olyanról,amit nem ismersz,mert fogalmad sincs milyen rossz!
Örülj magadnak "szuperanyu!!
hú, b.zmeg, az ilyenektől kinyílik a bicska a zsebemben.
neked kéne 2 jó nagy pofon, vagy több. meg egy továbbképzés toleranciából meg empátiából.
te agyatlan, beszűkült .....áááá
utsónak, na látod itt kezdődnek a bajok, hogy te máris nekiesel az embernek.:-))
Nem vagyok "szuperanya", csak másképp fogom fel az életet.Nem rágódok a problémákon. Ha esz a fene, attól a probléma nem oldódik meg.
Szerintem a te eseted kicsit más, ez talán nem is depi volt, hanem egy kis kedvetlenség.
De mikor hazamennek és nem nyúlnak a gyerekhez hetekig, az apka fürdeti meg és pelenkázza. pffff na ez a szánalmas.
KÉRDEZŐ!
NEKED KELLENE NEM KETTŐ, HANEM TÖBB NAGY POFON!!!!!Miért is kellene egy nemrég szült nőt pofozgatni,á, nagy annak a bizononyosnak az állatkertje tényleg!Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!