Szerintetek ilyen létezik?
Tegnap néztem a vészhelyzetet, ahol egy nő ikreknek adott életet, de valamilyen komplikáció lépett fel, és az anya szabályosan megszülte a saját méhét is. Úgy tuszkolták vissza.
Szerintetek ilyen létezik? (meghalt)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én még nem szültem, de tervbe van, hogy szeretnék, de egy ilyen láttán bizony meg borzong az ember. Nem elég, hogy alpban még nem is vagyok terhes, de nagyon, nagyon félek a szüléstől, és még ilyeneket mutatnak, egy teljesen hétköznapi filmben.
Miért kell az ilyenekkel riogatni az embereket? Ez olyan rossz. Mint ahogy az is amikor a tévét nézi este az ember és egy nő arról beszél, hogy a fogyatékos gyermeke hogyan lett beteg. Mit rontottak el, vagy mit nem vettek észre az orvosok terhesség alatt.
A koporsóban lévő kislányos reklámról meg nem is beszélve. Ilyen esetekben a terhes mamikra miért nem gondolnak? Akinek a legfontosabb ebben az időszakban a nyugalom. Most akkor ne nézzen tv-t esténkét egy órára, mert ilyenekkel tömik az ember agyát. Üljön a vak sötétben?
Mondom, még nem vagyok terhes, majd szeretnék, de mi ez a sok agyrém? Miért kell ezt csinálni????!!!!
Persze hogy létezik, Magyarországon is történt már hasonló eset.
Attól, hogy nem nézed, attól még tudod, hogy igen, sokan meghalnak a szülőágyon, sok gyerek halva születik, sok nő elvetél...
Ha neked a tv-től rosszabb, akkor igenis ne nézd, vagy nézz olyan műsort és csatornát, ahol ilyen nem bukkan fel.
Hát ha valaki a rózsaszín ködben akar gubbasztani és nem akar tudomást venni a világ dolgairól akkor igenis hagyja ki a tv-zgetést és forduljon magába, élje az álomvilágát.
Millió egy dolog van amire nagyon fontos felhívni az emberek figyelmét és, hogyha máshogyan nem megy akkor ilyen megdöbbentő dolgokkal.
Ha pedig nem akarsz ilyen sokkoló dolgokat nézni, hogy egy nőnek kifordul a méhe, akkor ne nézz hatásvadász sorozatokat.
Ugyan nem vagyok orvos, de ha egy sorozat alapján döntöd el, hogy szülj vagy ne, akkor bizony [már bocsi], de nem vagy normális.
Több millió kis dolog van az orvostudományban, ami előbukkanhat bármikor, bármilyen helyzetben. Ezeknek az esélye sokszor nagyon kevés.
Ha ennyire 'rettegni' akarsz, akkor ne szülj gyereket, mert lehet, hogy autista vagy esetleg rákos, vagy szellemileg sérülten fog születni...
Ja, és orvoshoz se menny, mert Dr. House-ban is annyi minden történik, hogy egy laza náthától is Angol - kórt kaphatsz :/
Valamilyen szinten a reklám szakmát tanultam ki. Hát ez a koporsós reklám valóban nem volt semmi. A reklám célja a figyelemfelkeltés esetleges megdöbbentés. Na ez nálam nagyon bejött. Talán már túlzottan is. Attól a perctől tisztességesen el volt szúrva a napom, ahogy megláttam ezt a reklámot. Egy időben Pesten is nyomták keményen a hirdető táblákon.
A Vészhelyzet: Hát igen, én is nagyon félek a szüléstől, sőt nem csak a szüléstől de magától az orvosoktól is. Ez a sorozta nem tesz jót ennek a félelemnek. Egyszerűen nem tudom viszont nem megnézni őket. Vannak olyan orvosi műsorok, amiket hatalmas rosszullétek közepette nézek meg, de valamiért akkor is érdekel. Az orvos vizsgálat során meg az jár az eszembe, hogy mi lesz ha....
Szóval ez már lehet beteges nálam is. De erre az a megoldás, hogy nem kell nézni.
igen, sajnos nagyritkán, de a valóságban is előfordul mhkifordulás szüléskor.
bár többnyire szülés után, és/vagy idősevv korban történik méhelőesés, de nem minden esetben esik ki a méh hüvelíen kívűlre.
eü-s dolgozó
Attól, hogy nem beszélünk róla, és nem veszünk tudomást a rossz dolgokról igen is léteznek.Pl. nem hiába mondják, hogy jobb nem bejelenteni az örömhírt az első 3 hónapig (12hét), ki tudja azt kivárni, meg mindenki úgy van vele, hogy biztos nem vele fog megtörténni a legrosszabb, aztán mégis...
Én is elvetéltem, túléltük, megy az élet tovább...majd lesz másik gyerekünk máskor, felállsz és tovább mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!