Szerintetek ilyen létezik?
Tegnap néztem a vészhelyzetet, ahol egy nő ikreknek adott életet, de valamilyen komplikáció lépett fel, és az anya szabályosan megszülte a saját méhét is. Úgy tuszkolták vissza.
Szerintetek ilyen létezik? (meghalt)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én még nem szültem, de tervbe van, hogy szeretnék, de egy ilyen láttán bizony meg borzong az ember. Nem elég, hogy alpban még nem is vagyok terhes, de nagyon, nagyon félek a szüléstől, és még ilyeneket mutatnak, egy teljesen hétköznapi filmben.
Miért kell az ilyenekkel riogatni az embereket? Ez olyan rossz. Mint ahogy az is amikor a tévét nézi este az ember és egy nő arról beszél, hogy a fogyatékos gyermeke hogyan lett beteg. Mit rontottak el, vagy mit nem vettek észre az orvosok terhesség alatt.
A koporsóban lévő kislányos reklámról meg nem is beszélve. Ilyen esetekben a terhes mamikra miért nem gondolnak? Akinek a legfontosabb ebben az időszakban a nyugalom. Most akkor ne nézzen tv-t esténkét egy órára, mert ilyenekkel tömik az ember agyát. Üljön a vak sötétben?
Mondom, még nem vagyok terhes, majd szeretnék, de mi ez a sok agyrém? Miért kell ezt csinálni????!!!!
Nade a fenese gondolta, hogy egy átlagos hétköznapi sorozatba ilyet is tesznek. Mikor minden a vérben totyog, még annak a nőnek is a bokájáig ért, meg fröcsölt minden. És ha ezt egy gyerek is látja?
Oké elhiszem, hogy fel kell hívni az emberek figyelmét bizonyos dolgokra, de mindenesetre nem hatásosabb lenne, ha az ember tudatára próbálnának hatni, nem pedig ilyesztgetni, riogatni.
Ésszel kellene ezeket a felhívásokat megszerkeszteni és akkor talán hatásosabb is lenne.
Feket fehér volt a plakát egy koporsóban feküdt egy fehér ruhás kislény egy szál virággal a kezében, felette álltak feketében a rokonok sírva.
Magában a tévés reklámban ugyanez volt a vonulat, csak ott futott a kislány majd, jött a koporsóban fekvő kép. és ehhez aláfestő zene is volt.
A Vészhelyzet mióta "átlagos, hétköznapi" sorozat? Ez volt az első rész amit láttál belőle 16 év alatt? Egy kórházas sorozatban az a minimum, hogy tele van vérrel és meghökkentő dolgokkal.
Én pl. pont ezért nem nézem. De aki bírja, miért ne nézhetné?
A Vészhelyzet kórház sorozat.Ráadásul sürgősségi.Ez van.Annak örülj, hogy a valóságban egyszer sem kellett itt várakoznod, láttál volna igazi vért is, nem csak kecsöpöt.
Gyereknek pedig azért van szülője, hogy ne engedje nézni.
Ha erre nem képes a kedves papa-mama, akkor ne neveljen gyereket.
Kedves kérdező, el lehet kapcsolni másik csatornára, ne ilyen műsorokkal riogasd magad, aminek a tartalma nem titok, évek óta megy.
Ha felzaklat, akkor ne nézd a TV-t, hanem olvass, vagy tanulj valami, pl. valamilyen idegennyelvet.
Így eltelik az estéd, és nem ülsz "vak sötétben".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!