Most láttam az egyik külföldi csatornán egy valóságshowt, ami szüléseket mutat be. Borzalmas! Tényleg ennyire fájdalmas megszülni egy gyereket?
Figyelt kérdés
A szülő nők olyan szenvedéseket éltek át, hogy teljesen állatias módon, emberhez méltatlanul viselkedtek a fájdalomtól. Gusztustalan volt az egész.
Mutattak császáros szülést is, ami csupa öröm és boldogság volt, jó volt nézni.
2011. máj. 22. 23:01
31/31 anonim válasza:
Én úgy áltam hozzá hogy ha fáj akkor fáj. MEgéri a fájdalmat. DE mivel nem tudtam mi vár rám,ezért nem pánikoltam. Utólag azt mondom az első szoptatások (méh összehuzódások alatt)2-3napig(csak eddig tartott mert már szülés után ökölméretű volt a méhem) sokkal jobban fájt mint a szülés! (aki a fogtöméshez is szurit kér)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!