Most láttam az egyik külföldi csatornán egy valóságshowt, ami szüléseket mutat be. Borzalmas! Tényleg ennyire fájdalmas megszülni egy gyereket?
A szülő nők olyan szenvedéseket éltek át, hogy teljesen állatias módon, emberhez méltatlanul viselkedtek a fájdalomtól. Gusztustalan volt az egész.
Mutattak császáros szülést is, ami csupa öröm és boldogság volt, jó volt nézni.
17 voltam az első szülé-semnél és akkor is voltak ilyen videok én abbol készültem fel.22 órát vajudtam csendben pedig nagyon fájt..fel lehet rá kéészülni.el kell fogadni hogy ez ezzel jár és utána abban a pillanatban mikor kibujik a pici minden fájdalom megszünik.
én a szülés után 1 órával már sétáltam és ugráltam az adrenalintól :D
Igazán bocs, de nem birom ki és csak reagálok egyre.
És ha jön rá válasz, nem fogom folytatni elvéve a terepet a kérdésről !
7.O4 82% mekkorát írtál.
Honnan tudod, hogy amcsi showt nézett. Neked csak az a külföld ?
Nekem volt lehetőségem élni köztük kicsit, és azóta igen szinte bánt, hogy milyen korlátolt rengeteg magyar velük szemben. Ott is zöld a fű, kék az ég, és dolgozniuk kell mint állat, ha megakarnak élni, bár lehetőségük több van mint itt az biztos igaz. Nem lehet általánosítani, hogy mindent eltúloznak, mind. Nagyképű magyarok beszélnek csak így, vagy féltékeny, de nem tudja mire fajták.
Egy elozo valaszolo vagyok. Nem tudom, hogy miert kell idehozni az amerikaiakat. Miert kell ebbol is gyuloletet szitani? Nyilvan a vilag minden tajan szulnek a nok, mindenhol egyforman faj. Tessek az USA-rol leszallni vegre!!
Egy USA-ban elo.
Köszi az újabb válaszokat! :)
Egy brit csatornán, a Channel 4-on volt, One Minute One Born a sorozat neve.
Komolyan, ha nem a kérdésre válaszol, és ráadásul hülyeséget ír, akkor inkább olyan kérdésre írjon amire minimum válaszol is. Előző.
Honnan tudná bárki is előre, hogy mennyire fog neki fájni könyörgök ? Viszont olyat én még egyet nem hallottam, hogy ne izgult volna, mert tudta, hogy fáj.
Fáj és kész, ki lehet bírni, és miest vége, putty elmúlt minden. Aztán esetleg előjönnek még a gyógyuló kisebb fájások, de az már a szülés után csak kényesség ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!