Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most láttam az egyik külföldi...

Most láttam az egyik külföldi csatornán egy valóságshowt, ami szüléseket mutat be. Borzalmas! Tényleg ennyire fájdalmas megszülni egy gyereket?

Figyelt kérdés

A szülő nők olyan szenvedéseket éltek át, hogy teljesen állatias módon, emberhez méltatlanul viselkedtek a fájdalomtól. Gusztustalan volt az egész.

Mutattak császáros szülést is, ami csupa öröm és boldogság volt, jó volt nézni.

2011. máj. 22. 23:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

17 voltam az első szülé-semnél és akkor is voltak ilyen videok én abbol készültem fel.22 órát vajudtam csendben pedig nagyon fájt..fel lehet rá kéészülni.el kell fogadni hogy ez ezzel jár és utána abban a pillanatban mikor kibujik a pici minden fájdalom megszünik.

én a szülés után 1 órával már sétáltam és ugráltam az adrenalintól :D

2011. máj. 23. 15:31
 22/31 anonim ***** válasza:
47%

Igazán bocs, de nem birom ki és csak reagálok egyre.

És ha jön rá válasz, nem fogom folytatni elvéve a terepet a kérdésről !

7.O4 82% mekkorát írtál.

Honnan tudod, hogy amcsi showt nézett. Neked csak az a külföld ?

Nekem volt lehetőségem élni köztük kicsit, és azóta igen szinte bánt, hogy milyen korlátolt rengeteg magyar velük szemben. Ott is zöld a fű, kék az ég, és dolgozniuk kell mint állat, ha megakarnak élni, bár lehetőségük több van mint itt az biztos igaz. Nem lehet általánosítani, hogy mindent eltúloznak, mind. Nagyképű magyarok beszélnek csak így, vagy féltékeny, de nem tudja mire fajták.

2011. máj. 23. 15:46
 23/31 anonim ***** válasza:
37%

Egy elozo valaszolo vagyok. Nem tudom, hogy miert kell idehozni az amerikaiakat. Miert kell ebbol is gyuloletet szitani? Nyilvan a vilag minden tajan szulnek a nok, mindenhol egyforman faj. Tessek az USA-rol leszallni vegre!!

Egy USA-ban elo.

2011. máj. 23. 15:51
 24/31 anonim ***** válasza:
Én is éltem az USA-ban. Sokkal intelligensebbek nálunk, az az igazság. És tudják hol van Budapest. Én egy csomó államot nem tudok még felsorolni sem.
2011. máj. 23. 17:55
 25/31 anonim ***** válasza:
Sziasztok szerintem nézzétek meg a Kandász Andrea Szülőszoba cimű sorozatot. Azért a magyar nők is tudnak szülés alatt cirkuszolni.
2011. máj. 24. 00:05
 26/31 A kérdező kommentje:

Köszi az újabb válaszokat! :)

Egy brit csatornán, a Channel 4-on volt, One Minute One Born a sorozat neve.

2011. máj. 24. 00:16
 27/31 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem semmi nincs abban, ha egy no cirkuszol, mikor annyira faj neki. Ha ez valakinek annyira faj, ne szuljon, ne menjen szuloszoba kozelebe se.
2011. máj. 24. 00:31
 28/31 anonim ***** válasza:

Komolyan, ha nem a kérdésre válaszol, és ráadásul hülyeséget ír, akkor inkább olyan kérdésre írjon amire minimum válaszol is. Előző.

Honnan tudná bárki is előre, hogy mennyire fog neki fájni könyörgök ? Viszont olyat én még egyet nem hallottam, hogy ne izgult volna, mert tudta, hogy fáj.

Fáj és kész, ki lehet bírni, és miest vége, putty elmúlt minden. Aztán esetleg előjönnek még a gyógyuló kisebb fájások, de az már a szülés után csak kényesség ;-)

2011. máj. 24. 02:19
 29/31 anonim ***** válasza:
Miert ne irhatnek? Ez is a targyhoz tartozik. Elozo utalt ra. Van, aki meg az Amerika-utalatot is ide vette, akkor en miert ne irhatnek, hogy az cirkuszol, aki ugy erzi, hogy abban a helyzetben igy birja ki? Mindenki maga tudja, hogy hogy a legjobb neki abban a par oraban. Megkernelek, hogy ne hatarozd meg, hogy hova irjak!
2011. máj. 24. 03:08
 30/31 anonim ***** válasza:
Egyebkent a kommentedbol azt veszem ki, hogy felreertettel engem. Arra gondoltam, hogy akinek annyira faj, hogy mas cirkuszol, ne menjen oda, ne foglalkozzon a masikkal. Mindenkinek meg van a joga, hogy ugy elje meg azt a par orat, ahogy akarja es ahogy tudja. Szerintem teljesen felre olvastad, amit irtam.
2011. máj. 24. 03:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!