Szülni fogok vajon hamarosan?
Figyelt kérdés
Már pár hete rengeteget keményedek, de ma ez szinte folyamatos hajnal óta. Nem válik rendszeressé, de maximum 20 percre szünik meg. Van, hogy 5 percenként bekeményedek, és most társul hozzá egy olyan fura lefelé préselő érzés, mintha a baba keményedés közben nyomulna lefelé. Ilyet eddig nem éreztem. Volt akinek így indult a szülése?
39+0 hetes vagyok
2011. máj. 22. 17:09
1/7 A kérdező kommentje:
És néha, mikor erős a keményedés, közben csordogál az előtejem.
2011. máj. 22. 17:11
2/7 anonim válasza:
39 hetesen már be kéne menned a kórházba, max. vészriadó, de lehet, hogy ott tartanak. :)
3/7 anonim válasza:
Szia! 38+3 hetesek vagyunk. Én péntek óta ezt érzem. Egész nap keményedek, fájdogál a hasam, és nekem is olyan, mintha nyomulna lefele a babó. A mozgása is lelassult. Eddig viszont még nem törtét semmi. Este meleg vizes fürdés után egy időre mindig elmúlik. Szerintem próbáld ki, hogy lezuhanyozod a hasad meleg vízzel, és ha rendszeres lesz, akkor ez már az. Ha abba marad, akkor nálad is csak jóslók.
4/7 anonim válasza:
Szerintem meg inkább próbálj pihenni mert lehet, hogy csak ettől az idióta időjárástól van az egész.De ha folytatódik a dolog és (első baba?) akkor nyomás a kórházba!!!!
5/7 anonim válasza:
09.00-ás vagyok.Két és fél gyermek édesanyja.
Ha megnéz a doki az megnyugtató!!!!
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Felhívtam a kórházat,ott azt mondta a szülésznő, amíg nem érzek menses szerű görcsöket, addig felesleges bemennem. Végülis meg nem szűnt a dolog, de enyhült. Már nagyon szeretnék rajta túlleni. Második baba, de az első császáros volt nagyon rossz szívhang miatt. A vajúdásnak csak az első 2 órájáig jutottam, és akkor én csak keményedést és derékfájdalmat éreztem, hasi fájdalmat nem. Azért is nem tudom eldönteni, hogy mikor szülök. :) A családban több olyan nő is van, akinek már csak 3 ujjnyi tágulás után kezdődtek a görcsök, addig csak úgy voltak, mint én. Remélem, azért felismerem időben a szülést, fontos lenne az előző császár miatt. Majd megírom, ha megszültem. :)
2011. máj. 23. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!