Van esetleg vmi jel, h hamarosan szülni fogok? Bőv. Lent
Gondolok olyanra,mint például fejfájás,egész napos alvásigény (tegnap kb. 3órát ha összesen fent voltam,többit aludtam),ma is aludnék,de tartom magam,most hányingerem van,rossz a közérzetem,stb,feszül a hasam,néha fáj,görcsöl, 3napja feszült vagyok,ideges.
Szóval vmi ilyesmi tünetekre gondolok.
Nálatok hogy indult be,éreztetek vmit,vagy konkrétan jöttek a fájások,és kész?
Minden - normális - válasz érdekel. :)
Köszike
36 hkm
Nálam nem volt semmi ilyesmi.
Előző nap szétrúgta a baba mindenemet.az nst-m nem volt jó igy be kellett feküdnöm.Délután teljesen jól voltam és éjjel 11 körül kezdődtek a fájások.
Reggel 6-kor bevittek a szülőszobára és 10-kor már meg is volt a pici.
kitatrást és könnyű szülést kívánok!
6 hós baba anyukája:)
Szia, nekem se volt semmi jel, délután nyugisan feküdtem volna le tévézni erre elfolyt a magzatvíz:) aztán jöttek a fájások is egy óra múlva és 3 óra múlva meglett a kislányom!
Könnyű szülést!
Amiket felsoroltál, azok nálam is megvannak, én a frontnak tudom be. Aludnék én is egész nap, alig tudom nyitva tartani a szememet. Hányingerem van, étvágyam szinte alig. És feszült vagyok. Voltam NST-n, a baba köszöni szépen, jól van, nem úgy tűnik, hogy jönni szeretne.
39 hetes kismama
Ugyanezeket érzem, mint te, én is 36. hetes kismama vagyok.
Írok, ha valami történik. Nagyon gyakran vannak jóslóim napok óta.
Ezek normálisak ilyenkor. Én is már jó pár hete görcsölgetek, keményedek, van hogy egy este 3 órán át 7-10 percenként jöttek a fájások. Van hogy hányingerem van, sőőt, pár napja még hígabb székletem is volt, de még semmi (most meg székrekedés).
Kíváncsi leszek a többi válaszra is.
Üdv. 39 hetes kismami
Én is kóma közeli állapotban bolyongok a lakásban napok óta, olyan fáradtnak érzem magam, mint a fene.
Sokat keményedek, elfogyott a magneb6-om és elfelejtem mindig. :(
Görcseim nincsenek a fejem néha nagyon fáj.
Én a frontnak tudom be. Megbeszéltem a lányommal, hogy még legalább 2 hetet kihúz ott bent, és jöhet. Hétfőtől amúgy is be kell feküdnöm, úgyhogy jó lenne, ha megrövidítené a kórházban tartózkodásomat.
35+3 hkm
Szia!
A mai napom nekem is pontosan így telt.Aludtam délután,pedig erre nem volt példa már 7 hónapja,hogy elaludjak napközben és már alig várom,hogy ágyba bújjak.
Eddig le sem lehetett volna lőni,még esténként vasalgattam meg pakolásztam.
Nyűgös vagyok,semmilyen ételt nem kívánok.Csak iszok.A hasam olyan,mint a kő,hiába a magnézium.Két fájásom is volt ma egymás után,de elmúltak.
37 hetes kismami
Sziasztok!
Mindenkinek köszi a választ.
Hihetetlen,és kibírhatatlan,h ennyit tudnék aludni.
Hasam az keményedik nekem is,elég sokszor,olyankor olyan érzésem van,mint mikor felszalad a vérnyomásom,ég a fejem,és szinte nem kapok levegőt.Nem tudom mi lehet ez,jövöhéten megyek dokihoz,kedden az első ctg-re.
Szülés még odébb van úgy érzem,de nem is baj,hiszen még van egy hónapom....
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!