38+3-hetes kismama! Ki fog esetleg hamarosan szülni a SOTE II. sz Nöi Klinikán?
Szia
én jövő szerdára vagyok kiírva, és egész frissek az infóim, mert ma voltam a barátnőmnél, aki pénteken szült.
Neki ugyan volt fogadott szülésznője, de én nem fogadtam, nekem nincs rá szükségem. Másik barátnőmnek se volt, meg volt elégedve az ügyeletessel.
A gyermekágyon általában véve kedvesek, van 1-2 kiemelkedően jó fej, de a többivel sincs baj. Megmutatják a pelusozást, köldökápolást. Persze negatív tapasztalatai biztos vannak valakinek, de én csak jót hallok inkább. Dokid van?
Az bizony lehet :)
Azt hiszem, már olvastam itt kérdésed vagy válaszod, akkor is kérdeztem a dokid. Az enyém Timmermann.
Jaj remélem, nem húzom jövő péntekig, már annyira kivagyok :(
Te hogy bírod?
Hát az vigasztaljon, állítólag a nagy babák sokat segítenek a kitolásnál. Hajtják magukat kifelé :)
Nekünk közepes méretű kislányunk lesz, azt mondta a dokim, hogy első babának pont jó lesz. Remélem, így is marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!