Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárnál fáj a katéter?

Császárnál fáj a katéter?

Figyelt kérdés
2008. febr. 17. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
Nekem császár volt és amikor betették olyan érzés volt, mintha felfázáskor pisilnék. Nem volt kellemes, de nem fájt annyira. Amikor bent volt, akkor nem is éreztem, amikor kivették, azt nem is éreztem. Kellemetlen volt, hogy amikor fel kellett kelnem "sétálni" ott vittem a kezemben, de akkor a fájdalom sokkal nagyobb, mint hogy ezzel foglalkozzon az ember. Nem kívánom senkinek. Inkább a természetes szülés!
2008. febr. 17. 11:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor tették be, mikor már hatott az érzéstelenítés. 12 óra múlva kelhettem fel elősztőr, akkor már ki is vették. Nem fájt.
2008. febr. 17. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nem fájt, mikor felhelyezték, kifele kellemetlen volt, és utána az első pisilésnél csípett...
2008. júl. 17. 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:
92%
nekem nagyon fájt!már a műtét elött 2 órával berakták,ráadásul rosszul mint kiderült,aztán megint és megint!harmadjára sikerült!amikor felkeltem nekem is kivették de azóta is fáj ha pisilek!8 hónapja szültem!
2010. febr. 18. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!