Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi idő alatt hatott a...

Mennyi idő alatt hatott a tágítás a szülésindításodkor? Vagy hatott-e egyáltalán?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 22:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ugyanazt írhatom, mint a 22:27-es válaszoló.:o(((

Bekötötték az infúziót, jöttek rendesen a fájások, de semmit nem tágultam.Sírva könyörögtem, hogy húzzák ki, mert ennek így nincs értelme. Az orvos mondta, hogy császár lesz. Utólag vallotta be, hogy tudta, hogy császár lesz, mivel nagy volt a baba,de a tágító infúziós procedúrán túl kell esni mindenképp, hogy sokkolják a babát.Ezzel készítik fel a kinti életre.Szegénykém úgy rugdosott még akkor is, mikor a hátamba szúrták az érzéstelenítőt.14 óra után végre a karomban tarthattam.12 napot hordtam túl.De itt van és egészséges.:o))

2011. máj. 14. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!