Mennyire fajdalmas a burokrepesztes es a kezzel tagitas, es hogyan csinaljak?
szia, a burokrepeszteést nem éreztem, csak annyit, hogy egy nagy adag víz kiloccsant belőlem. :) a kézzel tágítás az már fájt, de azért ki lehet bírni, főleg, hogy előtte már tizeniiksz órát vajúdtam. utána oxitocint kötöttek be, és lettek olyan fájásaim, hogy ahhoz képest szúnyogcsípés volt a kézzel tágítás....ne aggódj, lehet hogy féjni fog, sőt biztos, és lehet hogy iszonyú lesz, de túléled. mint mi mindannyian. :) és közben már nem fogsz tőle félni, mert mással leszel elfoglalva. :))
könnyű szülést!
Mindkettőnél burkot repesztettek, semmit nem éreztem. Azt sem tudom, hogy csinálják. Annyi tuti, hogy feküdtem a szülőágyon, alámtették az ágytálat, a doki valamivel (férjem szerint egy olyan dologgal, mint egy nagy injekcióstű, csak vastagabb) felnyúlt és kibökte, a víz kifolyt és vajúdtam tovább. Mindez kb 20 mp volt, abszolot fájdalommentes.
A tágítás biztos nem kellemes, engem konkrétan nem tágítottak, de néha éreztem, hogy segítenek a baba fejének kijönni, és hát az nem jó, de ha segítség kell, inkább, mint hogy baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!