Mennyi idő alatt hatott a tágítás a szülésindításodkor? Vagy hatott-e egyáltalán?
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 22:12
1/11 anonim válasza:
Nem hatott :-(
Viszont életemben nem fájt még úgy semmi. Sírva könyörögtem, hogy hagyják abba.
Császár lett a vége.
2/11 A kérdező kommentje:
és mennyi ideig tűrted?
2011. máj. 9. 22:30
3/11 anonim válasza:
Biztos nem tartott sokáig, talán 1 percig sem, de nagyon hosszúnak tűnt.
4/11 anonim válasza:
Az infúzióra gondolsz amikor azzal segítik a tágulást ?
Ha igen, nekem az infúzióbekötésétől akkor voltam bő 2 újjnyi 3 óra múlva lett meg a baba :)
5/11 anonim válasza:
Húú, lehet félreértettem... én a kézzel való tágításra gondoltam. Az infúziós az fájáserősítő szerintem. Legalábbis arra még nem hallottam a tágítás kifejezést.
Mindenesetre nekem az infúzió sem segített (oxitocin).
6/11 anonim válasza:
Engem kétszer tágított kézzel a dokim a vajúdás alatt. Na annál nagyobb fájdalom nincs a világon!!!! Borzasztó volt! Nagyon lassan hatott, mert összesen 12 órát vajúdtam. Kb. 7 óra után tágított először, utána rá 3 órára még egyszer. A kettő között kaptam méhszáj lazító injekciót, de az sem ért sokat. Közel voltunk a császárhoz, de aztán mégiscsak természetes úton jött. A kitolás már sima ügy volt. :)
7/11 anonim válasza:
Én az oxitocint 8 óráig kaptam - fájásaim lettek tőle, egyből 2 percesek, és erősek, de nem tágultam, ezért közben a doki kézzel tágított vagy 4x-5x. Azt hittem megpusztulok. Eredménye: semmi. Sajnos császár lett a vége.
8/11 anonim válasza:
Én kaptam tágító tablettát, az egy órán belül hatott. Igaz közben az orvos kézzel is rátágított, én is sírva könyörögtem, meg lelökdöstem a kezét. Az pokoli, nem tudom, h hogyan, és miért, mitől fáj annyira, de akkor azt hittem, h itt a vég.
9/11 anonim válasza:
Engem is tágítottak 2x is kézzel...amikor másodszor akarta, sírva könyörögtem minden emberi méltóságomat levetkőzve, hogy ne csinálja...Annál nagyobb fájdalmat még nem éreztem. Persze utólag örülök neki, mert utána pikk-pakk jött a kitolás enélkül még napokig vajúdtam volna. De gondolom te az oxitocinos indításra gondolsz.
10/11 anonim válasza:
Engem 1x tágított kézzel, fájt fájt de nem volt vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!