Ballonos tágítás- Milyen? Fáj?
Sziasztok!
Nekem is ballonnal indították a szülést éppen 1 hónapja.
Igazából egy gumicső, aminek a végén (méhszájnál) van egy kis üreg, amibe aszem vizet fecskendeztek.
Az volt a terv, hogy bemegyünk este, a párom hazamegy, nekem felteszik a ballont, mindketten alszunk egyet, és reggel kezdjük a szülést burokrepesztéssel.
Na hát nálam picit máshogy volt, mert a ballon munkálkodása alatt beindultak a fájások, így én semmit nem aludtam, és 5 és fél órával a fejhelyezés után repesztett burkot a szülésznő.
(egyik sem volt vészes egyébként, kibírható, inkább csak kellemetlen picit).
Nem kell félni egyiktől sem!
Sziasztok!
Hasonlóan jártam én is múlthét hétfőn.
Egy héttel már túlléptem a kiírt napot, így indítani akartak. Teljesen zárt voltam, kaptam oxitocin terhelést, de maradtam zárt, fájásaim (összehúzódásaim) voltak. Végül hétfő este felhelyezték a ballont és mondták, hogy aludjam ki magam, mert reggel hatkor indítanak. Hát egész éjjel nem bírtam aludni mert ahogy tágult a lufi úgy jöttek a fájások is. Reggelre 1 ujjnyira kitágított, ez volt a cél. Burokrepesztés, oxitocin terhelés és 7 óra múlva megszületett a kislányom. Mindent összevetve túlélhető volt. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!