Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Félek meghalok szülés közben...

Félek meghalok szülés közben vagy a babám betegen születik! Mit tegyek, hogy ne gondoljak ilyenekre?

Figyelt kérdés
Egyébként más is ennyire fél vagy esetleg én túlzom el?Van hogy aludni sem bírok mert ezen agyalok.Írnátok pár biztató szót vagy egyszerűen a véleményeteket?Köszönöm!
2011. máj. 9. 13:25
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen jól vagyok!Próbálom magamba szívni a pozitív gondolatokat.Csak jóra koncentrálok pár napja és még ha félek is nem gondolok arra,hogy baj lehet.Egyébként meg tényleg felesleges idegesítenem magam úgyis nemsokára itt az idő és meg fog születni a mi várva várt babánk.

Köszönöm szépen az érdeklődést,nagyon jól esett.

2011. máj. 15. 18:41
 32/43 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a helyzet Veled?:)

2011. jún. 16. 23:05
 33/43 A kérdező kommentje:

Szia!

Megfogadtam a tanácsokat és csak pozitívan állok a dolgokhoz.Persze félelem most is van bennem de szerintem ez már csak egészséges félelem.És ha lehetőségem lenne már a mai nap mennék szülni,de ezt majd a pici dönti el és nem én.Egyébként még egy hét van vissza a kiírt napig ugyhogy most már igazán nincs sok vissza és megérkezik a várva várt kisbabánk.

Köszönöm az érdeklődést nagyon jól esett.

2011. jún. 17. 14:22
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már tényleg nem sokára találkozhatsz a pici jövevénnyel!:) Gondolunk Rád addig is és szorítunk Neked!
2011. jún. 17. 15:00
 35/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:))
2011. jún. 17. 20:41
 36/43 anonim ***** válasza:
Ugye túlélted?:)
2011. júl. 7. 11:42
 37/43 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező hogy vagy?
2011. júl. 7. 15:01
 38/43 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Eddig még nem jutottam gép közelbe,de megszületett a mi pici kislányunk Jázmin június 30-án 18:10-kor 3850 grammal 55 cm-el.Másfél óra volt a vajúdás és a szülés egyben,ugyhogy igazán szerencsés vagyok mert keveset kellett szenvednem.Amennyire féltem nem volt vészes inkább utána a gátsebbel szenvedtem jobban de már végre 2 napja jobban vagyok.

Köszönöm az érdeklődést és a pozitív gondolatokat mindenkinek!

2011. júl. 12. 13:57
 39/43 anonim ***** válasza:
Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok Neketek!
2011. júl. 12. 14:28
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Jajj de jó, nekem is június 30-án van a születésnapom!:) Gratulálok Nektek, sok boldogságot a picurhoz és jó egészséget az egész családnak.
2011. júl. 12. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!